neliz

414

Laatste reacties

inderdaad het eerste, weet je nog hoe **** hier gepost werd over slot en Tottenham terwijl dat al maanden niet meer speelde? die gewoon iemand vanuit een skybox in de aRENa die shit hier te typen
je slaat de hamer op de snikkel TT
waaarom zou feyenoord dat bewust "lekken" las het VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL eenvoudiger via zaakwaarnemers kan? als er iemand naïef is ben jij het wel.
nog zo'n neus hier, jij stond zeker ook te juigen toen hier het slot-tottenham verhaal kwam of niet?
dacht jij dat het zo werkte in het voetbal?
1908 was al het lachertje van de Feynoord sites na hun slot naar tottenham verhaal, en dit lijkt ook bij dezelfde NEUS vandaan te komen.
1908, die worden duidelijk gevoerd door een snavel, eerst met het slot verhaal, nu dit, diegene die hier al die opruiende artikelen plaatst is gewoon rancuNEUS
hij kan niet door zijn medische keuring heen komen natuurlijk.
Je moet je echt kapot schamen wanneer je een tekstschrijver bent en "struggelde" gebruikt in plaats van "worstelde" Jouw leeraar Nederlands EN Engels draaien zich om in hun graf.
dat kunnen ze waarschijnlijk beter op dit kaksite (FT) waar jij die geruchten vandaan haalt
kun jij geen eigen website beginnen in plaats van de hele tijd strontposts te plaatsen onder andere onderwerpen?
Dit komt vanuit de media in tsjechië, dit was een vraag tijdens de persconferentie van slavia en heeft geen ruk met FT te maken.
Dat heet professionaliteit. "vroeger" kon je gewoon bij de deuren van de kuip staan en de speler om een handtekening vragen voordat hij zelf getekend had.
@Sjors je moet bij deze gast gaan zitten, kun je de hele dag door dezelfde domme vragen stellen op niet gerelateerde artikelen.
Wijnaldum is een Ferrader en die heeft absoluut geen zin om bij Feyenoord te gaan voetballen. https://onefootball.com/en/news/georginio-wijnaldum-on-rumours-he-could-return-to-psv-or-feyenoord-a-return-to-the-netherlands-is-not-my-first-option-37697263
kun je nagaan wat deze gozer verder nog gaat doen. Hij was in de jeugd al leuk om naar te kijken en het feit dat hij slapend waarschijnlijk nog sneller handelt dan idrissi is echt een plus.
Hij bevalt me nu al beter dan Idrissi over de eerste 20 wedstrijden vorig seizoen. Idrissi teerde op hartman
Ik hoop dat je nu over jezelf praat, want 500x "ftm wanneer space?" en "ftm, nieuwtjes?" typen klinkt meer als een verslaving namelijk.
Waarom een jaartal noemen en niet gewoon Gudde en zijn nepstadion
Waarom nog een extra buitenspeler naast de acht die we er al hebben lopen, en niet een fatsoenlijke middenvelder?
Volgens mij zijn mensen die cocaïne snuiven minder irritant met vragen dan dit.
Ik denk van wel is geen bevestiging.tenzij je ook denkt dat Sinterklaas echt is, en dat Thierry baudet een goede politicus is.
Idrissi oud Feyenoord, zo ziet slot het graag.
Wijnaldum? Serieus? Veel te duur en veel te vaak geblesseerd, dat kun je toch echt niet serieus menen.