user88

38

Laatste reacties

ja is zo je hebt gelijk. Samoise is dan wel echt hetzelfde type speler als nieuwkoop. Staat hier ook goed vermeld dat zn offensieve speelstijl goed past bij feyenoord maar hij nog werk heeft aan zijn defensieve rol. Hij lijkt mij dan ook zeer onnodig als "potentiele rechtsback" voor feyenoord
als feyenoorder in belgie zou ik samoise niet aanraden, nieuwkoop is echt veel beter
Echt heel sneu voor hem!! Gelukkig hebben we een zeer goede vervanger
Wat een vreselijke match! Minteh, Geertruida, Santi allemaal zwaar ondermaats
Nieuwkoop sterke wedstrijd!
We kunnen t echt waarderen wat je allemaal doet voor nieuws te brengen maar hij heeft wel gwn gelijk dus snap niet waarom je zo snel op je pik bent getrapt. Voor de rest keep up the good work kameraad!
Precies dit. Mensen hier kijken alleen maar naar de tegenstander maar vergeten dat wij ook al een ruime tijd niet in vorm zijn.
Nee 100% niet. Zijn veel te duur
Hoop dat vd belt en Beelen zich verder blijven ontwikkelen zou heel lekker zijn voor de toekomst
Echt ongekend klote dit serieus van alle clubs weer die italiaanse mafkezen. Hopelijk ligt het geluk nu is een keer aan onze kant!!!!
Viel goed in zeker voor iemand met zo weinig wedstrijdritme! Beelen ook sterk. Leuk voor die jongens, voor de rest wel zo vreselijk zonde dat je hier nou weer verliest maar ja het zij zo. Nu volle focus op EL hopelijk met een gunstige loting kan je nog ver komen!
vind dat je hancko en hartman ook niets kan verwijten.
geertruida al weken zwaar uit vorm echt een drama. Hartman is echt een wereld van verschil met die maloot van een lopez, geeft die bakayoko veel te veel ruimte elke keer. Voor de rest speelt psv gewoon een stuk volwassener... die zie je geen zidanes doen op hun eigen helft bijvoorbeeld
lekkere opstelling komop boys