vuurvlinder

vuurvlinder

65

Laatste reacties

Niemand vertolkte mijn gevoelens zo goed. Prima column
100% mee eens, ben meer dan 60 jaar supporter heb al onze kanjers zien spelen. Ben drie weken jonger dan Willem. Kom niet meer in de Kuip omdat ik daarvoor te ver weg woon. Volg natuurlijk Feyenoord op de voet via ESPN en media en ik heb het gevoel dat er nooit zo’n goed beleid is gevoerd dan de laatste drie jaar. Natuurlijk kon Arne niet stuk en ik volgt Liverpool op de voet. Maar voor de toekomst is belangrijker het beleid en de persoon Dennis te Koese. Ik ben zeer onder de indruk en hoop dat hij nog...
DTK for President
Dennis for President 🫡😇
Begrijp de negativiteit niet. Je bent als azijnzeiker toch geen SUPPORTER. Pretenderende dat je er natuurlijk veel meer verstand en kennis van hebt, dan de professionals die er dagelijks mee bezig zijn. Dennis voor president!
Het is goed te lezen dat Feyenoord op een professionele wijze op zoek gaat naar een opvolger. Niet meegaat aan de waan van de dag in de media waar ieder een bekende naam gilt die toevallig te binnen schiet. Maar een op data en doelstelling gebaseerde scoutinglijst. Ik heb er vertrouwen in.
Prima column. Spijker op de kop. Met op korte termijn de zaak afbranden als het even niet gaat als beliefd is niet eerlijk en onzinnig. Dit was een fantastisch jaar en natuurlijk moet je altijd streven naar beter. Maar dat doet de tech staf en directie natuurlijk ook, maar een bal kan weleens verkeerd rollen. Ik denk dat we op de goede weg zijn, heb me in mijn zestigjarige supportersschap nog nooit zo comfortabel gevoeld. Dennis for President.