Emma2250

44

Laatste reacties

Dat conference league seizoen. ik heb alle thuis wedstrijden gezien. what a ride it was. ga alleen nooit meer een uit wedstrijd kijken in de Kuip. heeft nog geen gelukt gebracht. al is de saamhorigheid daar wel altijd echt om van te genieten.
Dat was echt top om live mee te maken
ik ben in 2019 bij die fontein geweest. vervolgens google er bij gepakt om even te kijken hoever we nu van het stadion af waren. Het is simpel wie voor de wedstrijd kwam was toen al bij het stadion en niet in de buurt van een fontein, want dan had je de wedstrijd gemist. Nu zullen er fans voor de sfeer etc in Rome hebben willen kijken, maar op dat plein is geen kroeg te vinden die sport uitzend dus waarom zou je daar heen gaan en de naam van je club zo te grabbel gooien. Vraag me nog steeds af of het we...
Dat we vorig jaar 1e werden in de EL poule was denk ik ook niet door de statistieken aangegeven. Realisme is een ding, maar ervaringen uit het verleden geven geen garanties voor de toekomst.
ik was er al bang voor toen ik het zag , wens haar veel sterkte, want dit zal je maar overkomen....2x
Die laatste alinea klinkt als wij tegen Lazio :)
Juist leuk dat hier ook nieuws over de vrouwen wordt geplaatst.
Mooi resultaat
tijdens alle trainers reuring zijn ze lekker weg en als ze terugkomen weten ze dat de trainert blijft. win win.
Enorm respect voor deze mensen!
Bij de wedstrijd in 2017 tegen Excelcior was het geluid niet best (mijn herinnering). En op de 2e ring zit je nog best wel ver van het scherm.
De laatste 2 keer dat er schermen in de Kuip waren om een wedstrijd te kijken, wonnen we niet. Maar ik snap het concept en ook de beleving (was er beide keren bij). Wat ik vooral mis zijn de voorbeschouwingen etc, want in de Kuip krijg je dan alleen de wedstrijd en verder niets. Dat is best wel jammer. (is mijn mening).
mooi verwoord. sowieso zouden mensen voor ze hard roepen in de media eens goed in de spiegel moeten kijken en in die van hun eigen club. Daarbij vind ik het prima dat overheidsbekleders een persoonljke voorkeur hebben, maar mogen ze die niet openbaar laten zien als ze in functie zijn. Dan behoren ze gewoon neutraal te zijn en naar de feiten te kijken.
ik zag herhalingen op ESPN van die wedstrijd. Kan er nog niet naar kijken, maar ik snap dat meneer Slot zich daar overheen moet zetten. Een ding weet ik wel, in de Kuip op schermen kijken heeft nog geen geluk gebracht. (al snap ik het commerciële aspect wel, want aan sfeer ontbrak het niet).
kan je nog lang met een glimlach aan terug denken. op naar woensdag
Ik vind Trauner een topper, maar Hancko moest wel enkele keren een doorgebroken bal "dichtlopen". Dan merk je dat onze Generaal van de achterhoede er even uitgeweest is. Maar dat komt snel weer helemaal goed.
prachtige foto's en dat droge commentaar is geweldig
Doen het gewoon Europees beter dan de huidige #1 en #2 van de Eredivisie :)
Mooi verhaal, goed om de achtergrond te kennen.