Erikv

21

Laatste reacties

Zo! Luciano Rodriquez voor 15 miljoen + 25% doorverkoop naar Girona, done deal. Hoe goed hij ook is dat gaan wij natuurlijk niet betalen. Jammer en weer door!
Er is ook nog niemand uit''de basis'' vertrokken hè, club zal vanzelf in actie komen wanneer dat het geval is
@Bombarda Ik hoor je nu ook al een paar keer schrijven dat Feyenoord heeft geleerd van voorgaande transferperiodes en meer naar de scouts moeten luisteren. Kun je dit iets meer toelichten? Had Slot echt harde eisen dat hij bepaalde spelers móést hebben? Is DtK daar makkelijk in meegegaan omdat ze Slot graag wilde behouden of stond hij zelf ook achter die spelers en heeft hij de scouts genegeerd?
@Bombarda is Gustav Isaksen nog in beeld? Speelt niet veel bij Lazio en is een oud-pupil van Priske bij FC Midtjylland. Tevens perfecte invulling voor de rechtsbuiten positie!
Ethan Mbappe naar Feyenoord?
Het blijft VI en het blijft Martijn Krabbendam die dat artikel heeft geschreven.
Paar keer bij Nac gezien en lijkt een leuk talentje! Al kan het natuurlijk niet los worden gezien van het feit dat Jaden Slory uiteindelijk tóch heeft bijgetekend :)
Ik ben Minteh fan en ik ben altijd bang om te lezen dat onze club zulke bedragen op tafel wil leggen voor deze jongen. Het lijkt een typische Slot speler, maar dat is Ivanusec in alles ook. Hopelijk kan Gil er wél meteen staan. Over Ivanusec gesproken, @FeyenoordTM wat gaat er met hem en/of Paixao gebeuren? Allebei in de selectie is natuurlijk hartstikke goed voor de breedte, maar is het niet teveel van het goede om 1 van die 2 op de bank te houden? Sauer klopt tevens nadrukkelijk op de deur. Ik neem aa...
Als dit gaat gebeuren dan hoop ik op: GK = Bijlow / Marciano RB = Pedersen / Benita CV = Trauner / ? CV = Senesi / ? LB = Hancko / ? CM = Geertruida / Wieffer CM = Kokcu / Toornstra CAM = Szymanski / Boëtius RV = Dilrosun / Walemark SP = Gimenez / Danilo LV = ? / Taabouni Pedersen wordt vaak als wingback gezien waardoor hij iets meer lucht heeft als geertruida als extra CV komt spelen als hij naar voren gaat. Eigenlijk allemaal onzin wat ik schrijf hierboven. AURSNES MOET BLIJVEN!!
@FTM wat is de reden dat we met 6-8-8 gaan spelen? Dat lijkt mij niet logisch als we Szymanski en Boetius binnenhalen. RCM: Aursnes / Wieffer of Hendrix LCM: Kokcu / Toornstra of Timber CAM: Szymanski / Boëtius of Aouchiche