FRFC1908-NL

FRFC1908-NL

51

Laatste reacties

Weet iemand in welk hotel ze verblijven??
Iedereen moet lekker doen wat die wil maar al die homo's en transgendertypetjes komen nu overal onder hun steen vandaan en roepen dat ze lastig gevallen worden. Lekker terug onder die steen gaan en muil houwe is mijn advies. Laat voetbal gewoon voetbal bliiven ipv elke keer maar weer het maatschappelijke probleem vermengen met sport voor aandacht!!
Pleur toch op man. Waarom in godsnaam
HELD U!
Idd
Feyenoord is met hoofdletter 😉
Vind nog steeds dat we die F Chaïbibi moesten halen
Zijn er ook Feyenoorders die in Madrid buiten het stadion gaan kijken?? Zo ja waar ??
Heel mooi voor hem en het Nederlandse voetbal. Ik hoop alleen dat het geen invloed gaat hebben op zijn werk bij Feyenoord.
0-3/1-3
NoPyroNoParty. Mensen moeten niet zo zeiken godverredomme, fakkels hoort gewoon bij voetbal dit word al tientallen jaren gedaan man kencergezeik elke keer hier in Nederland wat nergens om gaat. Beetje rook en vuur en mensen doen gelijk alsof ze in de oorlog tussen Ukraine en Rusland staan. Aub zeik niet zo en anders nooit meer komen en je sk lekker doorverkopen aan iemand die niet zo zeikt.
Geen Woorden, Maar Daden!
Bro, Geertruida is 10x beter als die timber van ajaks en die huppelt voor 40mill de deur uit nu wil ik ons zeker niet vergelijken met die jodenclub maar als wij dan voor 30mill onze beste verdediger wegdoen die komt uit onze eigen jeugd en echt een belangrijke schakel in dit team is. Dan zou dat toch echt een schande zijn of het nou een transferrecord is of niet dat record word sws wel verbroken is geen haast bij. Dit seizoen Geertruida laat zich zien in de CL en in Oranje volgend jaar weg doen voor 50mill
Ben je gek ofso. Geertruida is dit seizoen nog nodig maat
Alleen bij Geertruida was het net wat anders.. Leibzig te traag en kinderachtige bod doen steeds. Feyenoord werkte volledig mee, Geertruida heeft gecancelled. In dit geval is zagreb tijd aan het rekken en Ivanusec heeft al gezegt naar Feyenoord te willen. Als ik DtK was zou ik wachten tot na het weekend en maandag doorpakken en als er dan weer een reden komt voor veryraging dan gewoon cancellen en door naar de volgende. (Maar dit zou erg jammer zijn want deze Ivanusec is echt een versterking!)
Snap jou punt maar bij het 1ste zal die gewoon niet aan minuten toe komen, of iig te weinig om beter te worden. In de KKD is er ook meer verdedigend te leren dan bij de top 3 van Eredivisie omdat die vooral druk zetten en weinig onder druk worden gezet..
Hoplaa mooi zo!! Dikke vette strik eromheen en opsturen maar!! DtK HELD!!
Verhuur
Zondag als Kokcu scoort juigen met ze alle!!!
Halen nu en heel gauw voor die wordt weggekaapt!!
Deze speler was sws een NoGo We zijn helaas niet de enige met een goeie scouting.
Ik denk gaat over Isaksen..
Wat je zegt klopt zeker maat, maar Geertruida is wel echt 30+ mil waard dus ik vind wel dat ze dat mogen vragen voor hem. Daarnaast als hij nu wel nog een seizoen blijft en in de CL laat zien dat hij dezelfde kwaliteiten heeft en gewoon een top speler is dan gaat ze waarde wel een stuk meer omhoog, en kan hij de volgende transferwindow vertrekken.