GuidettiZ4

GuidettiZ4

10

Laatste reacties

Lang gespeeld bij PAOK. Mooie club in Griekenland. Geen slechte carriere voor een vrij middelmatige speler. Bij Feyenoord in een slechte periode van de club liet hij wel wat leuke dingen zien.
Kijk dit is lekker nieuws
Ja dit zou wel mooi nieuws zijn als ze die deal gewoon afronden alleen dan voor een transfer id zomer.
Bijlow is een erg goede keeper en een echte Feyenoorder, maar natuurlijk wel te vervangen. Als je flink wat centen krijgt zeg ik doen.
Goede speler gewoon. Kan je er prima bij hebben. Hopelijk kan je hem nu voor een lagere prijs hebben, maar met hem haal je wel iemand die er gelijk kan staan.
Soms denk ik wel eens. Wat als ik voor de neuzen was geweest. En dan besef ik dat dat niet kan. Feyenoord wordt je mee geboren. Ik zou met niemand willen ruilen. Dingen gebeuren met een reden. Feyenoord is de mooiste club ter wereld.
Zou me niet verbazen deze window haha
Wel nummer zal Bullaude krijgen 🧐
Laat maar komen. Heb je echt een sterk middenveld met meerdere opties.
Ze verkiezen Paixăo boven hem.
Naja denk wel prima vervanger. Maar voor meer dan 5 miljoen moet je het niet doen. Twente is gek als ze 10 miljoen verwachten.
Ben ik mee eens. Denk het ook want hij jaagt wel goed af. Beetje kracht erbij en dan kan hij uitgroeien tot een belangrijke kracht.
Vlammen Mo. Je hebt laten zien prima mee te kunnen en je gaat zeker je minuten maken. Moeten op drie fronten mee doen dit seizoen.
Willen ze niet. Niet overtuigd.
Als je een beetje verder kijkt op de site zie je dat Idrissi en Gimenez al onderweg zijn ri. Rotterdam
Ben ik blij mee goede voetballer
Zijn afkoopsom is 8 miljoen. Feyenoord betaald 4 miljoen dus krijgt 50 procent van zijn transferrechten. Dit houdt in dat ze bij doorverkoop maar 50 procent van de opbrengst krijgen. Maar Feyenoord kan volgende zomer 90 procent in handen krijgen als ze nog 3200000 overmaken. Als dat gebeurt heeft Feyenoord in totaal 7200000 betaald voor 90 procent van zijn transferrechten.
Announce Gimenez, Szymanski and Gnonto
Vooralsnog geen 1 uit het buitenland gehaald
Zou een mooie transfer zijn. Hij een linksback en een goede spits en er staat een sterk elftal.
Zou het uitshirt niet bekend worden gemaakt vandaag? Of willen ze eerst het derde tenue uitmelken?
Echt een verschrikkelijke gast inderdaad. Je hebt soms echt van die figuren die alleen maar negatief zijn.
Ben benieuwd wat hier uit gaat komen. Het lijkt me wel een goede speler gezien zijn potentie. Alleen vraag ik me dan af of dit dan niet ten koste van bijvoorbeeld een Taabouni gaat die ook op die positie uit de voeten kan. Of zal Taabouni meer vanaf de flanken gebruikt gaan worden?
Hopelijk half om half net als het thuisshirt