Johnoxcomb

67

Laatste reacties

3 maal is scheepsrecht. Dit keer pakken we Mourinho en co.
Wiefer - Stengs - Lingr
Hij werd er anders vorig jaar kampioen mee!
2 keer gelijkspelen en nu alweer dit soort reacties?? Beetje vertrouwen vriend. Slot is een hele goeie trainer!!
Feyenoord heeft meer schulden. En dan nog vvf die bij elke uitgaande transfer een deel opstrijken.
Antwoord is simpel FRVI: gebrek aan geld. Feyenoord is financieel nog niet zo gezond als PSV en Ajax. Maar dankzij DtK en AS wordt het elk jaar een stukje beter. Dit jaar voor het eerst een elftal zonder huurspelers. De hele selectie is nu eigendom van Feyenoord. Dat is echt een megastap de goeie kant op!
Dit bevalt me wel. Eerst kopen en dan pas verkopen. Dat moeten we vaker doen.
Snik.....erg jammer
Wat gek die termijn van anderhalf jaar. Waarom is dat?
De opvolger van Bullaude loopt in Eindhoven. Ik lees net dat Babadi niet wil verlengen. Over een jaar is hij transfervrij. Ooit haalde PSV Wijnaldum. Tijd voor revanche.
Ricky Karsdorp ophalen! Er mag wel een beetje gif in de selectie bijkomen!!
Ik ben het bijna met je eens. Ik vind dat Lopez mag blijven, die levert wel maar heeft alleen een nog betere speler voor zich. Van mij mag Quinten Timber weer een deurtje verder, wat een miskoop is dat! Jammer dat Branco van de Boomen voor die andere club heeft gekozen. Dat was de perfecte opvolger voor Kokcu geweest.
Met Beelen en Trauner is positie RCV goed bezet. Voor dit geld kun je een nieuwe rechtsback en Zhakharyan ophalen! Ik zeg doen.
En dan Brenet halen voor rechtsback
En dan moet paixiao op links en dan kom je op rechts weer te kort met dilrosun of jahanbaks. In de eredivisie geen probleem. Maar Europees lijkt me dit een flinke aderlating.
Als iedereen fit is hebben we een mooie voorhoede: ivanusec - gimenez - paixiao en stengs daarachter op 10. Maar als stengs en ivanusec uitvallen wordt het snel minder. Naar mijn idee moet er sowieso nog een backup op 10 bij komen.
Ik gok: Alireeza, Walemark, Kasanwirjo en Bullaude.
Danilo, bedankt voor je tomeloze inzet en je aanstekelijke lach! Veel succes bij Rangers! We gaan je missen!
Maar als hij gaat moet er toch een backup gehaald worden voor Stengs. Die zal ook nog wel eens moe of geblesseerd zijn komend seizoen.
Rcv hebben we er al drie: Trauner, Beelen en Kasanwirjo. Lijkt me niet logisch dus.
En rechtsbuiten dan?
Dit is niet alleen goed nieuws voor Feyenoord, maar ook voor het Nederlands elftal. Let maar op!
Het is beter dan...
Bij Nice kreeg de coach het niet voor elkaar het beste uit deze speler te halen. Onze coach heeft bewezen dat wel te kunnen.