KingKea

21

Laatste reacties

Eindelijk ook in de hoek van de franse talenten hopelijk blijven ze hier wat meer scouten!
Haha dat is volgens mij z’n pa!
Is al hoger volgens mij verdient Stengs al iets van 2,5 miljoen.
Het is vervelend dat andere spelers dan natuurlijk ook meer salaris dan willen gaan verdienen. Echter het salaris voor een speler van dit niveau waardoor je miljoenen meer pakt en anders volgend jaar een topspeler hebt (ook e.v.t. als vervanger direct van Hancko) is ook top. Ik zou als Feyenoord zijnde dus altijd proberen om hem te verlengen al vind ik 1 jaar wel weer net te weinig, om echt geld aan hem te verdienen. Blijft Geertruida nog een jaar heb je volgend jaar hetzelfde!
Ben echt benieuwd wat hij ons kan gaan brengen echt een geweldige Algerijnse techniek!
Rendement wel heel laag dan….
Heeft Feyenoord eventueel ook intresse in Sugawara? Moet denk ik wel behoorlijk wat kosten maar zou echt aan alles kunnen voldoen en kent de Nederlandse competitie. Mits hij natuurlijk niet al naar een grote competitie wil.
Zou denken vanwege de lengte van zijn contract, andere zou ik het ook niet weten.
Zerrouki mijn MOTM, wat speelde die een pot!
Ook mijn MOTM wat een pot speelde hij!
Gaan toch niet Danilo verkopen om uiteindelijk bij van Hooijdonk uit te komen…..
Nouu ik zat daar ook naar te kijken dat zou namelijk echt niet verkeerd wezen mocht je die kunnen overnemen.
Heel zonde als we hem nu al weg zouden doen. Vond hem namelijk altijd goed en gevaarlijk invallen. En nog niet echt de kans gehad.
Gaan toch niet voor van Hooijdonk alsjeblieft zeg. Dan Danilo houden of goed scouten voor een kwaliteit eerste of tweede spits!
Energiedrank*
Zou Ballaude graag ook een keer van het begin willen zien zie het wel echt zitten in hem als je kijkt hoe die invalt. Overigens ook echt fan van Taabouni weet alleen niet of dit het moment voor hem is tegen een middenveld die veel loopvermogen heeft.
Volgens mij had hij last van een blessure al een poos daarom niet bij de selectie.
Gimenez? Danilo last van zondag of fit houden voor zondag?
Als je dit reageert heb je echt geen verstand
Heeft bij Feyenoord eerder al op verschillende plekken gespeeld en in het buitenland ook. Is gewoon echt een goede voetballer. Maarja sommige hebben gewoon een hekel aan bepaalde spelers…
Vilhena ten opzichte van Zerrouki, dan weet ik niet eens of je erop achteruit gaat. Speler die altijd 200% geeft met een enorme drive. Alleskunnertje en echt een bijter en heeft een geweldige mentor in Karim El Ahmadi gehad.
Zou geweldig zijn als deze jongen van de club tevens geweldige voetballer terug zou keren. Speler die altijd 200% geeft en nooit verzaakt.
Als het lukt zeker doen, speler die je nu heel goed kan gebruiken!
Helemaal mee eens, loopt wel maar jaagt niet. Heeft gelukkig nog wel de tijd om dit te verbeteren.