Mando

256

Laatste reacties

Is Slot nou zo goed, of was Pusic de man. Vind het na het vertrek van de assistent een stuk minder allemaal. Geertruida heeft zijn gebruikelijke slaapmoment ook weer gehad.
Geweldige 1e helft gezien. 2e helft iets minder maar goed genoeg voor de 3 punten. Stengs, Zerrouki, Gimenez toppers. Verder op Lopez na weinig slechts gezien. En als toetje 1e plek door gelijkspel van Madrid
Vind het zo jammer van de 1e 2 wedstrijden dat gaat je misschien nog opbreken. Zie psv weinig tot niets weggeven. Ook az moet je niet uitvlakken.
Was een van zijn beste wedstrijden voor Feyenoord. Dat balletje op Hartman waaruit de goal van Santi viel was echt top. Heeft niet veel te doen gehad maar wat hij deed was goed.
Luts nier best vandaag. Vaak de verkeerde kant op draaien. Speel gewoon makkelijk. Wieffer en Hartman waren goed.
We zijn nog lief geweest, zelfs in deze 35 minuten had er met wat meer scherpte nog meer gescoord kunnen worden. Maar zoals hieronder geschreven, trots overheerst. Wat zijn wij als club gegroeid.
Als ze willen uitspelen dan binnen 72 uur. Lukt dat niet dan uitslag houden zoals hij nu staat. Jammer voor Feyenoord want een 0-6 had zeker gekund. Nooit akkoord gaan met uitspelen verder op in het seizoen.
Niet verslappen en doorgaan. Eigen spel blijven spelen. Dit soort foutjes moet je niet hebben
Dit was toch bekent, dit waren ze toch van plan. Gewoon door voetballen
Niet in leven laten, doorgaan.
Wederom, als Feyenoord zijn eigen spel kan en gaat spelen dan win je daar met 0-2, 0-3. Lukt het Ajax om ons te ontregelen dan word het lastig. Op basis van kwaliteit denk ik wel dat wij verder zijn.
Wat een verademing is het toch om zo'n welbespraakte trainer te hebben. Laat zich ook totaal niet in de kaart kijken. Contract voor het leven geven.
45000 man in het stadion en maar 32000 ophalen. Veel te weinig in mijn ogen maar dat vind ik eigenlijk altijd. Zitten altijd rond de 30.
Goed begonnen in de CL, maar best een domper met de blessure van Ivanusec. Hoop dat deze meevalt.
In eerdere post al aangegeven. Dacht 5 6-0. Bijna gelijk gehad, toch weer jammer van die tegengoal. Nul houden is ook best leuk. Ondanks slechte pot van Gimenez, neem het hem niet kwalijk, toch een assist en een goal. Dus ja, wat is slecht. Genoten van de ploeg, geweldig voetbal gezien. Op naar meer.
Zat er niet ver naast.
Hoop dat ze de lijn van voor de break doorzetten qua voetbal en doelpunten maken. Mocht dit het geval zijn dan kan het zeker 5-0 of 6-0 worden. Heb er in ieder geval veel zin in.
Is Ueda gewisseld, zie hem niet meer.
Mooi van Feyenoord dat ze dit doen. Is gewoon een oud speler van ons en deze zouden altijd welkom moeten zijn. Aan de reacties te lezen zijn er veel supporters heel vroom op deze site.
Vind ik ook. Hou niet zo van dat soort maniertjes, maar hij deed het knap en rustig
Zeiken op Minteh en dan zo beheerst de 1-5 maken
Kolere, wat een aanval. Geweldig voetbal dit.
Beetje peper in de reet bij sommigen. Wat een slakkentempo
Fluit heel veel in het voordeel van Utrecht, niet meer normaal