MikeO

155

Laatste reacties

Spijker op z'n kop.
Uhhhh, Wieffer , Schouten ??????
Today's success is in the past tomorrow.
Spijker op z'n kop. Mensen vergeten snel. Slot en Te Kloese zijn in grote mate veranwoordelijk voor de "wederopstanding" van Feyenoord. Met name financieel en qua kijkspel (meestal).
Volgens mij is de huidige spits van Feyenoord ook wel aardig in transferwaarde gestegen. En wat te denken van Hancko en Timber in de huidige selectie ? En verkoop Sinistera ?
Boadu zit vanaf 2021 bij Monaco. 51 wedstrijden gespeeld , 8 doelpunten. Geen reden tot paniek lijkt me.
Verkopende clubs blijven zo lang mogelijk hoog in de boom qua vraagprijs zitten. Kopende clubs willen natuurlijk het liefst zo min mogelijk betalen. Vaak op het laatst van beide partijen wat water bij de wijn.
Erg makkelijk om even fijntjes te melden dat Te Kloese op vakantie en ECA meeting is geweest. Natuurlijk had je dit eerder kunnen afronden, maar dan had je sowieso te veel betaald. Goede zaak dat ze niet met geld smijten. Bovendien moet je de enige prijs die dit seizoen nog haalbaar is (KNVB beker) ook met huidige selectie wel kunnen winnen. Titel is al mijlenver uit zicht en als je de clubs bekijkt die nog in de EL zitten.........
Nieuwkoop heeft 2x rechtsbuiten gestaan en vd Belt 1x basis. Blijf dan lekker thuis, zure.
Dat is het spel. Zijn huidige club wil waarschijnlijk wel graag verkopen, maar zullen zo lang mogelijk hoog in de boom blijven zitten. Tegelijkertijd zal de kopende club zo lang mogelijk laag blijven zitten met het bod. Als het qua tijd krap wordt binden ze beiden wat in......
Je staat 12 punten achter !!!!
Vertel eens hoe jij het gedaan had. Ben erg benieuwd.
Ja bent in de war met Guga (bericht van enkele dagen geleden).
Daar ben ik nog niet zo zeker van. Scoort op dit moment in ieder geval een stuk makkelijker dan Gimenez. "The proof of the pudding is in the eating".
Blijkbaar stoor je je nogal aan de vragen die gesteld worden. In dat geval kun je een aantal dingen doen: - Je er niets van aantrekken en de dingen lezen die je wel boeien. - Deze site links laten liggen - Reacties plaatsen die qua niveau nog lager zijn dan de vragen waar jeje aan ergert.
Ik weet bijna zeker dat jij, net als ik, weinig tot niets weet van deze speler. Om er dan maar meteen van uit te gaan dat het waarschijnlijk niets is, want dat doe je, is wel erg kort door de bocht.
Van mij mogen ze de finale halen.
In de grote wedstrijden laat Gimenez niet zien dat hij klaar is voor een grote club. Ja kunt zeggen dat hij nog wat langer bij Feyenoord moet blijven om naar dat nivo te groeien. Je kunt bij een (heel) goed aanbod ook overwegen om hem te verkopen, om een "Jorgensen scenario" te voorkomen. Ik sla Gimenez veel hoge aan da Jorgensen, maar je weet nooit en hebben is hebben.
Hopelijk ten koste van Minteh. Ik lees dat Minteh echt wel wat kan en dat hij potentie heeft. Ieder zijn mening maar ik vind het helemaal niks is. Het rent en vliegt maar hij heeft geen idee wat hij aan het doen is. Voortzetting is dramatisch en nul effectiviteit/efficientie. Ondanks zijn snelheid vertraagt hij het spel, duurt allemaal veel te lang. Hopelijk komt Newcastle m in de winterstop halen.
Dit komt aardig in de buurt van de grootste onzin die ik ooit gelezen heb. Bal buiten bereik --> doet er niet toe, bal is nog in het spel en er wordt een overtreding gemaakt. Als je een Propper een waarschuwing geeft, zeg je in feite dat het een overtreding is, dus penalty.
Het is een wonder dat Feyenoord aan het eind van dat seizoen de UEFA cup won met Zoetebier en Timmer als keepers. Sowieso niet heel vaak echt goede keepers gehad. Kan me voorafgaand aan Bijlow alleen Dudek en misschien Babos als goede keeper herinneren.
Ik kan (nog) niet enthousiast worden van Minteh. Het rent en vliegt, mist alle overzicht en is alleen op eigen succes uit. Vindt hem totaal niet passen bij het voetbal zoals Feyenoord dat speelt. Ik denk dat als Ivanusec fit is, het voor Minteh klasr is.
Ik heb (nog) twijfels over Minteh. Oogt allemaal erg wild. Heb het idee dat het vooral een speler is die geschikt is voor grote ruimtes. Dat zit er vandaag ( en bijna alle wedstrijden van Feyenooord) niet in.
Reeel gezien speel je komend seizoen voor de 2e plek. Is ook geen schande. PSV heeft (net als AJAX) meer te beteden en heeft dat goed gedaan (. Punt)