StrakkeKameraden

100

Laatste reacties

Dacht het wel
Benieuwd welke speelstad Lazio Feyenoord gaat worden dan met de nieuwe regels van de UEFA
Je vraag is het antwoord. Morgen dus..
Daarom ook voor de deadline. Wellicht iets zakken of huur..
Onvoorstelbare optie zal me niets verbazen als dat Gravenberch is….
Dit jaar niet. Omdat op die dag nog europese kwalificatie wedstrijden zijn is het één dag opgeschoven.
Als Feyenoord geen geld meer had hadden ze eerste bod ook niet gedaan he wijsneus
Dacht te lezen dat het volgens FTM een opvolger voor Bullaude was, dus een breedte aankoop en niet veel zal spelen. En nu klaar stomen voor Almere thuis. Slippertje?
Lijkt me sterk
@FTM gister in de reacties op Ivanusec reageerde je: “Ik ga lekker naar bed, wat dacht je daar van. Hahaha. Morgen de grote dag, hoop ik.” Doelde je daarmee op Ivanusec, Idrissi of kunnen we nog wat anders verwachten vandaag?
Hier worden we Eil van. Grote Colombiaanse, Braziliaanse, Marrokaanse of tweede Kroatische dag?
Gaan noot degraderen.
Juist wel. Lui degraderen nooit. Zal bij ons op de bank zitten en minder waard worden. Mocht sassuolo onverhoopt degraderen en hij minder dan 20 wedstrijden spelen, heb je hem terug zonder dat hij een jaar op de bank heeft gezeten. Ook krijg je ruimte in je salarishuis voor andere spelers!
Zeker wel een voordeel. Sassuolo blijft er sowieso wel in. Bedragen worden altijd over meerdere termijnen betaalt. Is geen risico dit. Mochten ze onverhoopt degraderen en heeft hij het daar goed gedaan is hij zelfs meer waard dan dat hij bij ons waard zal worden op de bank. Je krijgt ruimte in je salarishuishouding en zoals ik het lees ook een directe 1M huurvergoeding. Verlies maak je dus sowieso niet want anders komt hij terug.
Sassuolo blijft er sowieso wel in. Bedragen worden altijd over meerdere termijnen betaalt. Is geen risico dit. Mochten ze onverhoopt degraderen en heeft hij het daar goed gedaan is hij zelfs meer waard dan dat hij bij ons waard zal worden op de bank. Je krijgt ruimte in je salarishuishouding en zoals ik het lees ook een directe 1M huurvergoeding.
Wedstrijd tegen AEK is nog niet gespeeld. De tekts van VI waar iedereen hem zo om knijpt staat letterlijk tussen aanhakingstekens. Dus puur speculatie. Mensen die zeggen dat we Sini niet kunnen betalen. We moeten niet vergeten dat Zerrouki en vd Belt onder het vorige boekjaar vallen. Terwijk er in de winterstop ook nog budget was voor Zerrouki. We hebben Kokcu en Danilo verkocht, kampioen geworden dus CL gelden. Voor Stengs Ueda en Nieuwkoop zijn we om en nabij de 20 miljoen kwijt. Komt nog bij ...
Wie zegt dat Feyenoord dat niet kan? In het begin hebben ze ook met Noa Slang gesproken. Dat doe je ook niet voor niets. We weten waar hij voor weg is gegaan. Daarbij kan je ook 9 miljoen betalen voor Ueda. We moeten niet vergeten dat Zerrouki en vd Belt onder het vorige boekjaar vallen. Toen er in de winterstop ook nog budget was voor Zerrouki. We hebben Kokcu en Danilo verkocht, kampioen geworden dus CL gelden. Voor Stengs Ueda en Nieuwkoop zijn we om en nabij de 20 miljoen kwijt. Komt nog bij ...
Op transfermarkt.nl staat 2025. Kunnen we vandaag nog een update verwachten rond Sinisterra/idrissi?
Haak ipv haal
Hoezo haal je met plek 3 definitief af? Zelfs als we dat halen gewoon een goede kans om in de CL te komen. Aardig wat punten opgebouwd en naar alle waarschijnlijkheid geplaatste status in de voorrondes. Zie de tegenstanders van PSV nu. Als we die met een derde plaats niet pakken hebben we er ook weinig te zoeken.
Sini heeft krullen! 👀👀
Zouden gister binnen enkele uren de koppen bij elkaar steken. Dus zal er vanavond nadat de kranten gedrukt zijn wel een update komen.
Snelheid is leuk maar dan zal je er ook wat mee moeten doen….
@FTM en nu dan? Er was een its happening en hoor dat afgewezen is?