TheFonz

434

Laatste reacties

Als je hem aantrekt wel😉
Dat doet niks af aan het feit dat Ali wel heel erg slecht inviel... De rest van je commentaar helemaal eens trouwens
Als Geertruida gewoon had opgelet in plaats van buitenspel op te heffen was er niks aan de hand. Ondanks het balverlies van Timber.
Dilrosun wordt ik niet blij van
Nu sla je echt door😂
Daarom zegt hij het ook 🙃
Beetje dezelfde reden als met Splinter de Mooy waarschijnlijk?
😂😂 in deze spannende tijd praat elke Feyenoorder af en toe tegen of met zichzelf denk ik
Dan komt eindelijk het geld binnen wat ze eigenlijk al van Leipzig hadden verwacht. Misschien dan wel een versterking aan de bovenkant zoals Slot het noemde.
Volgens VI komt deze dus wel van de scouting. Snap ook niet hoe je tot deze conclusie komt en ook niet waarom het interessant zou zijn of een speler wel of niet van de scouting komt. Scouting maakt sowieso van elke beoogde speler een profiel om te zien of die past binnen de selectie. Zowel qua voetbalkwaliteiten en ook qua persoonlijkheid/karakter
Klinkt plausibel
Inderdaad prima Denk alleen dat Bitello pas weer in the picture komt als Geertruida daadwerkelijk vertrekt.
🤣🤣
Laten we het hopen🤞🤞 Laat AZ en Twente maar punten halen voor de coëfficentenlijst. En natuurlijk Feyenoord zelf😉
Precies mijn gedachte wat betreft de miljoenen uit Leipzig. Zou dus een uitkomst zijn als je Geertruida alsnog kunt verkopen.
Liver niet, we zijn net van Antonucci en Conteh af. De man heeft met Sportsology heel veel goeds gedaan maar transfers waren niet beter dan nu. Gelukkig vielen Dessers en Linssen mee anders was dat ook weer bord op schoot.
Gewoon stekker eruit trekken en doorschakelen
Negatief nieuws maar beter gelijk melden, dan hebben we dat maar weer gehad. Gokje: er komen nu geen 3 versterkingen meer
Er is ook niemand voor Hancko gekomen, kortom dat zegt niet alles.
***** was 🤡
Daar is nog niks van te zeggen toch? Werd vorig jaar ook gezegd toen ***** Bassey en Bergwijn en Brobbey werden gehaald. Zelfde kan bij PSV dit jaar ook gebeuren. Veel te vroeg om te praten over wel of geen titelkansen.