Thomas0318

334

Laatste reacties

Stengs veruit de beste weer vandaag. Feyenoord zou hem een nieuw contract mogen aanbieden als het aan mij lag.
Ik hoop stiekem toch dat deze jongen door de scouting op voorhand op tafel is gelegd. In elk ander geval begin ik niet te springen voordat hij zou leveren.
Van alle aankopen tot nu toe misschien wel de meest interessante. 2.5 miljoen is echter ook niet niks.
@Bombarda uit deze reactie lijkt het dus alsof deze speler uit een top 5 competitie of topclub uit Portugal komt 🤔... hierbij denk ik dan aan een sporting of porto.
Dennis is lekker gas aan het geven hoor! Klasse. Kunnen we de komende weken nog een primeur op de rechtsbuiten positie (top prio) verwachten of laten ze het gas nu even los nu we lekker begonnen zijn? @Bombarda
Inkomend of uitgaand? Hoop het eerste.
Hoezo zijn er onder dit artikel een paar mensen die over een rechtsbuiten beginnen? Heb je ergens een tipje van de sluier gegeven @Bombarda
Is er ook al duidelijkheid over wanneer Nadje wordt gepresenteerd?
Dit zijn absurde bedragen, zelfs voor de Premier League maar het is eenmaal wat de gek ervoor geeft.
Hebben we zo te zien niet lang op hoeven wachten.
Even afwachten tot de betere badge..
Hij zal overigens waarschijnlijk ook geen kleine hebben maarja die heb ik zelf niet gezien 🤔
En welke kapers zijn er eigenlijk nog meer op de kust?
Hoor je geluiden van binnen Feyenoord dat ze dit ook begrijpen en dit dus ook gaan doen?
@bombarda Deze deal moet toch enigsinds een beetje tempo maken aangezien we vanuit de nieuwe trainer kunnen kijken wat de visie is voor de spelers waar we de voorkeur bij leggen in het systeem? Ik weet dat het vroeg in de Window is maar ook nu is het belangrijk om direct te kunnen anticiperen op mooie deals.
@Bombarda zag dat de prio op de rechtsbuiten positie ligt. Ga jij ervanuit dat Gil (ondanks dat de deal op stand-by staat) verder gaat komen in gesprekken met Feyenoord of denk je dat Feyenoord toch voor een andere speler moet gaan?
Laat hem maar naar Engeland gaan. Daar worden er zo miljoenen doorheen geslingerd alsof het niks is.
@Bombarda zie dat je niet veel meer reageert, maar vroeg me af of er vanuit Feyenoord nog altijd goed naar Sepp van de Berg wordt gekeken. Hij stond in ieder geval in de interessante centre back lijst. Zag net ook voorbij komen dat hij echt weg zou willen bij Liverpool. Misschien dat Arne hem hierheen kan verwijzen?
Ik snap ook nog altijd niet dat Arne hem niet liet starten. We hadden veel situaties waarin we moeite hadden met goals scoren en toch speelde hij niet. Hij heeft vaak zat laten zien dat hij dat kan mede doordat hij vaak goed staat.
Ja dat is eigenlijk wel fair. Had ik niet helemaal over na gedacht. Gebeurt natuurlijk wel is vaker. Toch jammer aangezien je er, zeker met zijn huidige contractlengte vast veel voor had kunnen vangen. Laten we hopen dat Q zijn contract zal verlengen mocht hij pas na de winterperiode weg willen.
Nee oke, duidelijk. Is er trouwens al bekend of Carranza zijn blessure ook echt meevalt, of is het al duidelijk dat het niet veel impact op de deal heeft?
Ja nee snap ik, maar misschien konden ze daar omheen komen (weet niet goed of dat kan maar er zijn vaak veel trucjes in de voetballerij) door zijn controle pas in de winter uit te voeren maar wel al te kopen.
Helemaal mee eens. Daarnaast faalt Chelsea vaak met carrières van spelers de laatste jaren. Ooit was het zo'n monsterploeg en nu is het een team met veel jonge spelers die vaak op de bank zitten..
@Bombarda misschien een domme vraag, maar het lijkt mij sterk dat deze clubs deze transferperiode door Q zijn blessure ook echt concreet worden he? Dat ze dat risico niet willen lopen.