Tilbo

35

Laatste reacties

Betolli, is dat de geheime liefdesbaby van Bitello en Belotti?
60 haar? Omdat die kaal is zeker, lullig
In de fanshop staan ze met Ueda
Presentatie om 12:08? (1908 in Japan)
Nog 5. De tweede kwalificatieronde zometeen om 16:00 tegen Astana. De twee op volgende weken tegen AEK in de derde kwalificatieronde (mits ze doorgaan) Mochten ze ook dat redden, dan nog een tweeluik in de "play-off ronde". Dus eind augustus (30e) weten ze pas of ze er zijn. Loting voor de groepsfase is volgens mij ook op 31 augustus.
"gedraag ik me netjes" / "Ik vraag me af of jij geen beperking hebt." Zie je hoe dit botst?
Tetê? Van Shaktar? Lijkt me vrij onhaalbaar.
Prima en door.
Tja, ik wil ook wel eens iets niet wat mijn baas wil..maar die jongen moet wel gaan spelen en die kans acht ik niet heel groot in Rotterdam. Hoop dat Arne en Dennis eens goed met hem praten. Of Tilburg dan de juiste plek is is een tweede natuurlijk.
Offtopic: Willem II zou interesse hebben in een huurdeal voor Walemark. KKD te licht? Of maar eens zien of die jaartje fit kan blijven daar?
Welkom held, laat je voeten spreken!
De eerste Japanner van de dag is binnen, nu doorpakken!
Nee jij bent in fire
Nou daar is de krullebol, prima
Ik zou verhuren nog niet eens zo'n gek idee vinden. Laat die jongen maar een beetje rijpen door 30 potten te spelen en dan zien we daarna wel of hij talent genoeg heeft of dat we hem voor het aankoopbedrag weer doorsturen.
Ik zat nog helemaal in een Ivanusec bubbel, maar na het zien van deze skills ben ik om, meteen halen als je de kans krijgt.
Bas Dost 2.0, ver van weg blijven
Mocht hij in de CL voorrondes met Dinamo spelen, mag hij dan nog voor ons de CL in?