Zilverenvos

5

Laatste reacties

1 taak vandaag, de nul houden.
Lijkt mij, maar dat is voornamelijk speculatief, dat die deal al rond is. Ivanusec blijft voor mijn gevoel alleen nog bij Zagreb om te plaatsten voor Champions League.
Vond m ook als reserve te licht. Fijne man met mooie initiatieven en hart voor de club en het spel. Maar als invaller hield ik toch te vaak mn hart vast. Naar mijn mening dan zijn salarisgeld niet waard.
Als ze dit jaar geen 40 miljoen bieden, zullen ze het volgend jaar ook niet doen. Momenteel is contractueel gezien het "verkoophoogtepunt" voor Feyenoord. Waarom 40 mil over de balk gooien voor iemand die nog maar 1 jaar in contract zit? En zie Geertruida niet nogmaals verlengen. Ben bang dat we hem deze zomer verliezen. Kop omhoog en doorselecteren.
Gimenez gaat zeker weg, dit jaar of volgend jaar. Als je nu al de vervanging ziet, waarom dan wachten met toeslaan?
Zorg maar dat Slot dit leest, die houdt er wel van mijlpalen neer te zetten.
Zal je net zien, comfortabel in pot 1. Tref je nog Real Madrid....
Foutje bedankt. Bedoel van het weekend tegen Cambuur inderdaad ;)
Ik zou het niet doen. Wellenreuther keept laatste tijd goed en zit daarmee toch in een ritme. Ik zou Bijlow gewoon zondag brengen, tegen Go Ahead Eagles. Voor deze wedstrijd zo min mogelijk risico lijkt me.
Interessante vraag als volgt lijkt mij dan: Hoe goed is een speler die bij Feyenoord zijn volledige potentie heeft bereikt en daarmee onze topspeler is. Zou Köckü meedraaien in de Premier League top 6 bijvoorbeeld. Wat natuurlijk wel het niveau is waar Feyenoord zich (uiteindelijk) aan wil optrekken.🤔
Jawel, speelde op het middenveld afgelopen weekend. Was niet bijzonder. Toch benieuwd wat deze man voor Feyenoord klaar kan maken.
Enige voordeel wat uit dit nieuws te halen valt is dat die Zerrouki hier helemaal ziek van is natuurlijk. Toch mooi de pot geroerd binnen een club die momenteel niet ver van ons staat . ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Zeker wel, ons buitenspelertje Wålemark komt uit Zweden :)