slayer

slayer

1269

Laatste reacties

Jammer dat z'n goal niet door ging
Tinus pedo
Nico gimenez is al 4aanden helemaal niks.Dit is echt geen vorm Hij is echt in waarde gezakt hopelijk krijg je er nog 10 a 12 mil voor.
Bla bla bla achteraf
Wedstrijd niet gezien
0-2
Die gaat niet komen laat je niks wijsmaken door die clowns hier.
Hahaha ajaxied hahahaha dan ben je weer bezig zeker met dingen verzinnen.Dat lul verhaal van tmobile klopte ook niet
Je bedoelde we schrijven 4.5 jaarkaart wat
Het meeste komt niet uit de laatste tijd. Nog ff je meld dat ze Ronaldo willen maar feyenoord nog niet concreet is
Rutger wil gewoon de site vol hebben. Of feyenoord is zo dom om spelers proberen tehalen die ze never nooit kunnen betalen of ze droppen dit om supporters valse hoop tegeven of feyenoord is niet interessant genoeg voor spelers.
Omdat ik je tegen spreek hahahaha .Vraag me af of jij wel voor feyenoord bent en jij wel bronnen hebt.Van alle namen komen de meesten niet.1908 is story 2.0 welke roddels heb je nog meer
Nooit n optie geweest wel n lul verhaal
Waarom zou die een stap terug doen.Dit is weer een onzin verhaal om een site vol tekrijgen
Eerst zien dan geloven je roept wel meer
Willemmankepoot is hier alleen om tescoren.Eerste en laatste x dat het lukte was bij z'n moedertje.
Dus weer stemmingmakerij de eerste bericht dat de kans was naar feyenoord zou gaan. Hij weet alles steeds weer mooi teverdraaien zodat die dat niet direct zo heeft gemeld.Rodriquez is niet concreet dit was niet concreet.Dat dikke onzin verhaal van tmobile kennen we ook nog.Ik werk al jaren bij tmobile inmiddels odido. Dit soort dingen word intern zeker besproken en dit was echt bullshit.Alles om de site vol tekrijgen
Laat pipo de clown lullen joh.Je mag geen mening hebben van die trol
👨‍❤️‍💋‍👨
Owja blankelabiel Ik ben er nog steeds .Ben geen achterbaks ventje zoals willeke hannekloot.Vrijheid van mening is n grondrecht.Als mijn mening negatief is volgens jullie hebben jullie een probleem niet ik.Kan je wel duimpje naar beneden zetten dan zie ik dat alleen dat ik gelijk heb.Dus kom op met die duimpje.Santi is een 2e Nicolai Ze hadden hem moeten verkopen die maakt geen goal weer hoor..
In de kkd ja dat mag ook wel.Heb jij wel op zitten letten laatste keren dat ze naar de kuip kwamen. Waren ze net zo laf als de rest.
Nou dat klopt ook nog eens.er is geen enkele aanvaller die voldoet