stphn010

67

Laatste reacties

Dilrosun een 6.5 gemiddeld?? Welke wedstrijd hebben deze mensen gekeken dan? 🤣 Behalve zijn assist heeft ie werkelijk geen ene reet goed gedaan. Hij was net als Minteh dreigend aan de zijkant maar verder kwam er zoals gewoonlijk niets uit.
Heel simpel. Dilrosun strik omheen en weg ermee. Daarnaast of een nieuwe goede RB of een LCV want Trauner ziet er de laatste wedstrijden gewoon echt niet goed uit. Van de Belt verhuren want er gaat toch geen gebruik van gemaakt. Ik hoop wel echt Lingr meer te zien en dan Stengs op rechts.
Ik hoop dat hij is geklommen in de hiërarchie om te vertrekken in de winter. Want buiten dat geluks voorzetje gister was het weer om te janken met die gozer gister.
Tegen Excelsior lekker met Beelen gaan spelen. Dan kan die jongen ook eindelijk eens een echte kans krijgen.
Daar valt echt totaal niet over te oordelen. Die paar minuten dat hij de "kans" heeft gekregen heeft hij gewoon redelijk tot goed gespeeld.
Spandoekje van de huidige zogenaamde nieuwe "hardekern" die geen respect voor het verleden hebben, en de dus daarbij horende vriendschapsband met Celtic, maar er verder alleen op uit zijn om de club kapot te maken.
Dit is een hele vroege 1 april grap toch?
Het wordt weer tijd dat je max. 2 kaarten kan bestellen. Niemand gaat in zijn eentje naar de Kuip als je er verder niemand kent.
Mooiere designs?? Heb jij de uitshirtjes gezien de afgelopen jaren onder adidas?? We hebben 2 leuke shirtjes gehad, de rest zag eruit als een tafelkleed. De 3 uitshirts die we nu hebben zijn wel echt mooi. Het 2e uitshirt is alleen het groen te licht maar verder helemaal prima.
Dus dan zou Alex van Mook ook moeten weten dat de plastic ali express logo's op alle uitshirts niet geaccepteerd worden door het legioen...
Bij een concert vallen de ticketprijzen wel mee. Het is meer dat bedrijven zoals Mojo en Greenhouse Talent bovenop de ticketprijzen ook nog eens €20/€25 servicekosten rekend waardoor het heel duur wordt.
Jens moet eigenlijk gewoon nog 1 jaartje Ado pakken en dan lekker met pensioen gaan.
Liverpool zoekt nog een middenvelder maar de enige naam die er nog rond waait en die ze echt willen is Gravenberch. Daarnaast loopt Szoboslai op de plek van Wieffer en ik denk niet dat Wieffer genoegen neemt met een plek op de bank en weinig zicht op speeltijd.
Tuurlijk vind Dilrosun dat ie bij Feyenoord op zijn plek zit. Zonder te spelen miljoenen opstrijken. Hij weet ook dat als hij weggaat niet meer dan 2 ton per jaar op gaat strijken bij een club als Willem 2, wat meer zijn niveau is. Het zal wel niet gebeuren maar ik hoop toch echt dat zijn contract ontbonden wordt, je heb er helemaal niets aan.
Mjah... Het is jammer dat je 5 seizoen vast zit aan Castor. Niet alleen de levering loopt echt heel slecht maar ook de shirtjes zijn van het niveau ali express. De uitshirtjes bij adidas waren al van ali express niveau maar met castor slaat het echt alles.
Gevaarlijkste?? Laat me niet lachen. Paixao was verre weg de gevaarlijkste. Die 3 lucky doelpunten en handje vol lucky assists staat in het niet met hoe vaak Idrissi de bal verloren heeft omdat hij dacht Messi na te kunnen doen. Met Idrissi in de Eredivisie en de Champions League sta je gewoon voor ***. Zeker als Dilrosun blijft, dan heb je helemaal niets te zoeken in de Champions League.
Laten we het niet hopen. Je hebt met Dilrosun al een koning balverlies in je team, ga je dalijk er met 2 de champions league in. Sta je toch voor ***.. Als we dat al niet staan. Tenzij Idrissi komt en Dilrosun doorgestuurd wordt naar Dordt, dan snap ik het nog een klein beetje aangezien ze in het maasgebouw meer bezig zijn geweest om spelers aan te trekken voor Dordt dan een team samen te stellen waarmee je goed voor de dag kan komen in de eredivisie en de champions league.
Hij heeft 2x 5 min. de kans gehad en in die 2x 5 min. al meer laten zien dan heel die Dilrosun in een heel seizoen, zowel als buitenspeler als 10, heeft laten zien. En volgens mij moet je nooit eerst je oude schoenen weggooien voordat je nieuwe koopt toch. 3 wedstrijden gespeeld zonder 10 en met een buitenspeler als 10 heeft niet echt zijn vruchten afgeworpen. Daarnaast staat er dat die Tsjech uit een oud "scouting potje" komt. Oftewel, ze zijn er niet echt van overtuigd geweest maar omdat het jonge K...
Wat er dus eigenlijk staat is dat het ***** dom was om Bullaude te laten gaan. Hij was letterlijk de enige 10 in het team en nu gaat er een 2e rangs Tsjech komen omdat Bullaude verhuurd is. Ik zou dat jonge ventje Zechiel zondag de kans geven want dat is letterlijk nu nog de enige die je op 10 kan zetten. In het maasgebouw zijn ze meer voor Dordt bezig geweest dan een team samen te stellen waarmee je voor de dag kan komen in de champions league. Ik hou mij hart vast voor dit seizoen.
De foutjes van Bijlow zijn letterlijk op 2 vingers te tellen. De FOUTEN van Wellenreuther zijn op 4 handen te tellen. Dus geen klinkklare onzin. Maar je ken wel merken dat jij de wedstrijden van Wellenreuther tot aan 020 en Sparta niet gezien heb.
Ik heb liever allebei niet. Wellenreuther stabiel?? jij hebt de wedstrijden tot aan 020 en Sparta zeker niet gezien dan?? En de beker wedstrijd tegen Nec al helemaal niet.
Tot aan de wedstrijden tegen 020 en Sparta was bijna elk tegendoelpunt wat viel op zijn conto aan te rekenen, gaat toch weg man.
Dat zeg jij inderdaad heel goed, een fatsoenlijke reserve keeper hebben is belangrijk. Maar tot aan de wedstrijden tegen 020 en Sparta heeft de beste man geen enkele fatsoenlijke wedstrijd gekeept. Verdiend Wellenreuther de credits voor het aandeel hebben in het kampioenschap dankzij 2 cruciale reddingen, zeker weten. Is hij de fatsoenlijke reservekeeper, die er gelijk moet kunnen staan als hij nodig is, die wij nodig hebben. Nee zeker niet!
Geen grote fouten?? Heb jij wel goed gekeken naar zijn eerste wedstrijden? Daar was elke tegen doelpunt wat viel letterlijk op hem aan te rekenen. Tot aan de wedstrijden tegen 020 en Sparta heeft de beste vent geen fatsoenlijke wedstrijd gekeept.