toiletduck

61

Laatste reacties

Misschien eerst de finale halen?
Zuur, ik zie liever een scheidsrechter die de regels kent.
De Graafschap was in de najaarscompetitie een van de sterkere ploegen toch? Mooi resultaat dan. Hopelijk geeft dit vertrouwen voor de komende maanden, wie weet wat er dan nog mogelijk is in deze jaargang waar het team moeizaam op gang kwam.
Deze berekening is echt veel te optimistisch.
Mooi van Dilrosun dat hij ervoor blijft gaan en fijn dat hij beloond wordt met een basisplaats. Ik denk echter dat hij hiermee ook wel een beetje in de etalage gezet wordt voor een winters vertrek, wat ook niet onverstandig is. Wanhopige clubs zijn niet op zoek naar de nummer 6 in de rangorde van Feyenoord, maar de nummer 2 of 3 klinkt al interessanter.
Zerrouki kan dus ook als CV uit de voeten, interessant.
NOS heeft het nog over Frimpong ipv Geert. Mogen we nog hopen of is het 100% bevestigd dat deze site het juist heeft?
In de podcast 'Open vizier' van een jaar terug (aanrader!) was Slot duidelijk over de kwaliteiten die Pusic meenam. Hij zal vrij scherp hebben wat hij dus zoekt in een nieuwe assistent: iemand die hem aanvult, en die grotendeels ook het emotionele aspect beheerst.
Ronduit bizar dat die gasten tijdens de rust met hun telefoon bezig zijn...!
Toen hij aansloot als assistent had ik er een gemengd gevoel bij. Natuurlijk een prachtig clubicoon, maar ik was bang dat het iets te veel 'het oude voetbal' was dat binnenkwam. Dit blijkt echter niet het geval. Hij is echt een aanvulling voor de technische staf gebleken met zijn unieke karakter en winnaarsmentaliteit. Daarnaast omarmt hij juist het moderne voetbal van mannen als Slot en Hulshoff.
Dat ding op z'n hoofd is toch een apparaat waar ter dood veroordeelden op death row mee geëlektrocuteerd worden? Dat is in elk geval mijn interpretatie en daarmee vind ik het wel te ver gaan.
Berghuis, het Trojaanse paard dat wij naar Amsterdam hebben gestuurd.
Staat Sauer bij de O19 op 10?
"Spelen in Oranje is toch weer een stapje hoger dan spelen bij hun eigen club." Op het moment niet voor de Feyenoorders, Ronald...
Mwoa, het is nou ook weer niet zo dat Wieffer slecht speelde hè...
@redactie: mooi stuk Stan, hulde!
Er staat dat er 200 mensen teleurgesteld zijn, niet dat er voor 200 mensen plek is.
Dat iets uiteindelijk niet gebeurt, wil natuurlijk niet zeggen dat de initiële berichtgeving niet klopt. "X heeft interesse in Y" hoeft natuurlijk niet te betekenen dat X ook daadwerkelijk naar Y gaat. Dat maakt het bericht niet incorrect.