BennieVino

BennieVino

81

Laatste reacties

Haha, nou heb je in ieder geval nog even content voor de komende weken/maanden. To be continued and stay vooral tuned. :)
Als het inderdaad allemaal zo is gegaan als beschreven, komt het nogal knullig over. Die deadline is toch bekend.
Doet het heel behoorlijk. Zeker niet minder dan zijn concurrenten.
Inderdaad, dan moet je niet veel blessures en schorsingen hebben. Beter toch nog speler erbij dan.
Als je het zo ziet staan, helemaal niet gek. Enige onzekerheid is of we Kokcu wel goed hebben vervangen.
Klinkt misschien gek, maar vind het jammer dat Geertruida niet voor een heel groot bedrag is verkocht. Je moet volgend jaar nog maar zien wat dat dan nog oplevert. Maar aan de andere kant super om deze topper er nog bij te hebben. Hoop wel dan Jahanbakhsh of Dilrosun nog van de hand gedaan kan worden.
Blij dat niet uit sentiment de fout gemaakt is om hem naar ons te halen. Heeft hele fraaie loopbaan gehad en was mooie voetballer, maar is op. Geloof niet dat hij ooit nog ergens 90 minuten vol gaat maken.
Ik geloof zeker niet dat de mensen van deze site anti Feyenoord zijn. Wel gek op clicks. Snap ik ook wel, goed verdienmodel. Maar er is blijkbaar ook vraag naar, want we volgen de berichten massaal.
Terecht en logisch. Hoeveel linksbuitens kan je opstellen.
Het schiet niet op. Wordt serieuze gooi gedaan naar het record van Zerrouki als het gaat om hoe lang een transfersoap kan duren.
Zou leuk zijn. Aan de andere kant, het bouwen aan kapitaal lijkt een beetje losgelaten te zijn. Zonde.
Goed stuk! Ongekende weelde als je al die namen zo ziet. Geloof echter niet dat Zerrouki een soort nummer 12 is. Daar is zoveel moeite voor gedaan om binnen te halen. Ik denk dat Slot zijn naam telkens als een van de eersten op gaat schrijven. Dat is een zekerheidje voor de basis.
Daar hoop ik ook op. Anders vrees ik voor een Jorgensen verhaal in de toekomst.
Overspeelt DtK zijn hand? 30 mio was prachtig bod.
Hmm, dit riekt erg naar een van Geeltje. Prima speler hoor, maar hier mis ik toekomst visie.
Klinkt goed. Wel zuur voor Beelen.
Zechiel geweldig talent. Dilrosun komt er weer aan, kan zo goed voetballen. Blij met Stengs.
Verstandig. Zou voor Sauer eigenlijk ook beste zijn.
Topaankoop. Zag ik niet aankomen. Blij mee, prachtige voetballer. Nunog goede 2e spits en linksbuiten en er staat weer prima selectie.
Hij blijft een talentvolle speler met bijzondere kwaliteiten. Hopen dat het er vaker uit gaat komen en omgezet gaat worden in effectiviteit. Dit jaar moet het wel gebeuren.
Niet leuk natuurlijk, maar wel het juiste moment. Voor hemzelf, maar ook voor de club aangezien ze nu flink voor hem kunnen vangen met verlengde contract. En nog tijd genoeg voor zoektocht naar goede vervanger.
Heb hierbij een beetje het gevoel dat we terug gaan in de tijd. Beetje transfer als Greene, Tiendalli, Lucius. Maar hopelijk zie ik het fout.
Ik hoop op Szymanski koop, de rest bedankt voor bewezen diensten.