DeBroerVan

79

Laatste reacties

Italie krijgt waarschijnlijk een extra CL ticket, dus nummer 5 is dan ook rechtstreeks geplaatst. Wie staat er toevallig 5e? ;-)
Ik moest lachen om de titel. Misschien is het de manier van spelen (kop omlaag), maar het 'oog voor medespeler' komt er nog niet echt uit.
Nou lekker weer..... nu kan je helemaal een van de clubs uit Rome alvast opschrijven.
Wel lekker zo'n lunchwedstrijd..... in San Francisco. Kan ik mijn collega's daar eens echt Football laten zien :-)
Milambo moet ED vlieguren gaan maken 2e seizoenshelft. Club 6 t/m 11 met garantie op speeltijd zou mooi zijn. Ik heb Antoni echt heel hoog zitten, kan m.i. volgend seizoen moeiteloos aansluiten
Un-fokking-believable.....
Als het Freiburg word dan winnen we de Europa League, flashback naar 2002 haha. Maar ik denk dat het gewoon Roma word, de vloek van Rome, we zitten er nog een paar jaar aan vast......
Port of Rotterdam, eigenlijk de gedroomde kandidaat, toch? Voor mij wel in ieder geval. De stad en de belangrijkste Europese haven uitdragen op je shirt, kan niet mooier.
Er is maar één echte Timber..... Quinten bedankt!
En hunnie hebben nog maar 1 wisselmoment neem ik aan, ze hebben er 2 verbruikt.
Nu met Lingr zie ik hem idd ook eerder op linksbuiten terecht komen
Welkom Joep, schiet O21 maar ff naar de Tweede divisie.
Waar rook is......
Top, gelukkig. Hopelijk de missing link die we nodig hebben op de 10. Maar weet iemand of hij nou wel of niet geschorst is de 1e CL wedstrijd?
Die kopen hem over 2 jaar van ons voor 40M+ ;-)
We doen eens een keer on-Feyenoords: we halen ze allemaal! ;-) Zijn we niet gewend hè, normaal is het een spelletje wie van de 4 en nu halen we ze alle 4 haha
Is Don te Kloese daarom in aankomsthal 4 op Schiphol?
Bannis gaat niet voor de sportieve uitdaging maar voor het geld. Jongen, je hebt groot gelijk, hadden ze mij maar gebeld. Maar ik denk dat ik daar niet zo goed aardt Ik heb namelijk een beetje een vlassige baard. Ik durf niet te zitten naast die man links op de foto. "Laten groeien en goed kammen" is zijn motto. Nou Naoefal ik hoop dat je snel in de basis mag beginnen, Om geld hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken, jij bent binnen. Doe Mo Taabouni de groeten, niet gekozen voo...
Ik ben echt zwaar teleurgesteld in Castore en Feyenoord. Ik was van plan weer eens wat aan te schaffen uit de wedstrijd/training/travel lijn, maar het ziet er allemaal zo goedkoop uit met overal zo'n plaklogo en die kleuren, dat verkr@cht toch ons hele logo of niet dan? Enige shirt waar ik nog op hoop is het Europese shirt, maar dat zal ook wel een teleurstelling worden ben ik bang. Helaas....Helaas..... enige mooie shirt is het thuisshirt, zonder nummer en naam want die zien er ook niet uit, maarj...
Hij komt, hij komt.... Oh nee dat is het verkeerde liedje. Toet, toet, boing boing...... Maarre 10,5M plus doorverkoop is fors (als het waar is want de bron is niet FTM ;-) )
Dat begrijpend lezen van mij is zo ruk sorry.... ;-)
Toch op plek 41 op de lijst van uitgaande transfer records net boven JP Boëtsius.... Niet slecht voor een speler met weinig uitzicht op kansen in Feyenoord 1. Met dat budget kunnen ze hopelijk weer 4 parels als Aursnes uit Scandinavie halen ;-)
1.5M niet slecht, maar ik hoop op een doorverkoop % want ik zie deze jongen het nog wel aardig ver schoppen. helaas bij ons geen kans ivm moordende concurrentie en kwam deze niet uit de koker van Arnesen jr? Denk dat dat ook meespeelt helaas.
Nou ik zag een groepsfoto laatst met Wieffer in de gym op 1908, maar Mats heeft al het lichaam van de Hulk. Met de juiste benadering om hem nog atletischer te maken (kracht, uithouding en explosiviteit) dan staan hier over een jaar alle topclubs op de stoep met een grote zak geld.