DeBuurman

67

Laatste reacties

Geen probleem. Hartman gaat hem toch opvreten.
Het is tot schrijnend om te zien dat we geen enkel plan B hebben. Staan rustig in blessuretijd nog wat tikkies breed te geven.
Wat pessimistisch allemaal. Almere City en Atletico liggen qua naam dicht bij elkaar. Tel daar de huidige zonnestand en afstand tussen Civitas Metropolitano en de maan bij op, waardoor je uitkomt op een expected goals van 0.36 voor Atletico en 4.59 voor Feyenoord. Hoeveel er hiervan in gaan is natuurlijk afhankelijk van het aantal gebeden dat wij als Feyenoorders doen.
Mogge mannen! Wat gaan we doen vandaag? 🙌🏼
Succes Mats! Onbegrijpelijk dat Blind de voorkeur geniet boven Hartman.
Wat mij betreft wel. Kunnen we altijd even aan @ftm vragen
Hoop dat jin vandaag je kruisbanden afscheurt en wij kunnen zeggen: “lekker boeiend”
*********** lekker dit!!
Als Sparta verdedigend speelt, zou je eventueel wel Ueda op 10 kunnen zetten, zoals Danilo ook speelde. Stengs op rechts en Paixao op links. Slot zal nooit het hele team omgooien.
Ben benieuwd naar hoe het team staat en speelt dit keer. Heb er vertrouwen in dat Slot er steeds meer een gebalanceerd team van smeedt en al die azijnzeikende supporters weer eens de mond snoert.
Hoop dat dit in de fabeltjeskrant komt te staan! Zal vooral voor hemzelf frustrerend zijn… Jammer dat de meeste mensen vooral vanuit hun eigen oogpunt Justin afbranden als man van glas. Verdient het om onze support te hebben.
Als ik dit zo lees beloofd het wat voor de toekomst. Vraag me dan wel af waarom we zo'n jongen niet erbij houden. Zitten niet bepaald ruim in de opties voor de LCV.
Speciaal voor alle jankerds hoop ik al dat hij komt. Speelde einde van het seizoen gewoon prima. Geen absolute versterking, maar in goede doen gewoon een aardige voetballer om erbij te hebben.
Lekker hoor! Vandaag afronden en dit weekend spelen 👍🏼