EenFeyenoorder

36

Laatste reacties

Het is random ja, dus feitelijk komt het dus op hetzelfde neer als een loterij. Het irritante is natuurlijk dat het aanbod heel veel kleiner is dan de vraag. Daardoor het is gewoon een kwestie van pech of geluk hebben, dat heeft niks met 'genaaid worden' te maken.
ajax is: Sportief: slecht Organisatorisch: chaotisch Financieel: lang niet meer zo rooskleurig Moreel: op een dieptepunt
Compleet vernederen, die club. 0-6
Ik vond het juist mooi, zo zonder vuurwerk. Laatste keren was het veel te veel, niet mooi meer. Nu kon je het megadoek goed zien, en al die supporters
Het was inderdaad goed geplaatst, en ook nog met heel veel effect. De bal krulde echt om de muur heen, en draaide met de stuit nog eens extra weg.
Veel Celtic fans vinden ons best arrogant, maar ik heb zelden zoveel vertrouwen gehad in Feyenoord als nu.
Ik denk dat het vooral om de wedstrijd tegen Lazio, en misschien tegen Atletico gaat. Als zij maar een beperkt aantal kaarten afnemen, komen er nog een of 2 vakken vrij, denk ik.
Ik denk dat de schrijver met de Engelse uitspraak van Japan in zijn hoofd zat. En je maakt zelf ook typefouten in het woord sowieso.
'Het volledig in de handen van mijn manager' Die knul heeft blijkbaar totaal geen eigen wil en ambitie.
Ook met het losse wedstrijd-verkoop kun je seizoenkaarthouders een voorrangperiode geven. Daar zouden velen zelfs blij mee zijn. Ik weet dat veel SK-houders de passe-partouts eigenlijk te duur vinden naast de SK. Dan zou 1 of 2 losse kaarten een uitkomst zijn.
Supporters die een passe-partout hebben, hebben 3x geluk. Supporters die misgegrepen hebben, hebben 3x pech. Dat moet volgende keer toch eerlijker. Als volgend seizoen weer CL gehaald wordt, zou in ieder geval een deel van het stadion losse verkoop moeten zijn, zodat meer fans kans hebben op een kaart.
Ik vind deze wel heel mooi. Nu hoop ik dat deze niet zo duur is als de vorige, want dan koop ik hem alsnog niet.
Heb je misschien ook wel gelijk in. Ik moet misschien nog een beetje wennen aan de nieuwe realiteit. 😎
Het prijsbeleid van Feyenoord bevalt me niet meer. Ik krijg steeds meer het gevoel dat Feyenoord ons ziet als malloten waar zoveel mogelijk geld uit geklopt kan worden. En als je het niet kan betalen zijn er voor jou honderd anderen.