Frobin1974

37

Laatste reacties

Nee, dat is niet te begrijpen, zeker niet als je tegen de fysiek sterke en snelle Fransen speelt, die man kan dan helemaal niks goed doen. Weg met die nietsnut!
Hartman op dit moment denk ik nog niet 30, eerder tussen 20 en 25 schat ik zo in. Hancko zeker 30 miljoen, ik denk dat je met hem heel hoog in de boom kan gaan zitten! Geertje kan je zeker 30 voor krijgen, ook met maar jaar contract. Paixao, Giménez en Wieffer schat ik ook op jouw bedragen in.
Milambo scoort wel te weinig voor een 10 op dit moment. zal zich daarin snel moeten gaan ontwikkelen, anders zie ik een verhuur aankomen met exit
Inderdaad, helaas weer wachten...,als onze jongens maar heel terugkomen!
Wat een pannenkoek is dat ook :-)
Staat ook onder de foto vermeld.
Woerts en Aad de Mos, die 2 moeten ze echt niet meer een podium geven, wat een drama's.
Ik zou Idrissi niet meer halen. Scheelt een hoop salaris. Een eventuele winteraankoop, die om welke reden dan ook nodig blijkt te zijn, is dan makkelijker te halen. Sauer wordt dan sneller gebruikt door Slot zonder Idrissi, hierdoor een snellere ontwikkeling voor Sauer.
Zekers, mooie talenten! Ook in onze vrienden uit Kroatië en Tsjechië zie ik het wel zitten. Over het algemeen ben je in potentie sterker geworden.
Dat Blind er ook weer bij zit, wat een schande. @Ronald Koeman: ga eens langs bij Pearl, Hans Anders of Eyewish, daar verkopen ze brillen voor relatief lage prijzen.
Gelukkig, geen Wijnaldum voor Feyenoord! Te oud, te veel geblesseerd en te veel met geld bezig.
Beelen is een rechter centrale verdediger, Hendriks is een linker centrale verdediger. Ik zou Feyenoord ook niet begrijpen als ze hem laten gaan, er zal dan ook weer een linker centrale verdediger moeten komen lijkt mij...
Duidelijke taal! Heb je ook al wat duidelijks te melden omtrent uitgaande transfers? Of mogen wij 25 man opstellen dit seizoen?
Welkom bij onze prachtige club! Maak ons trots!
Als je die 4 kan slijten, doe je het heel goed. Wordt wel lastig overigens. omdat ze vrij veel salaris vangen bij Feyenoord.
Dit betekend ook automatisch geen Idrissi?
@FTM even wat anders. Is er over eventueel uitgaande transfers al wat te melden? Kan mij voorstellen dat Dilrosun, Jahanbaks en ook Timber meer speelminuten willen krijgen. Alvast bedankt voor je info.