Markvdrheijden

365

Laatste reacties

Precies. Niet alles lukt, maar als je ziet hoe ze talenten tegenwoordig op tijd oppikken, bij iets meer gevestigde namen duidelijk op een hoger niveau zitten dan nog maar drie jaar terug, en ze telkens ruim op tijd verlengen zodat de club er op lange termijn nog beter van wordt; het is gewoon klasse beleid. Wat er ook op twitter wordt geroepen over een extra technisch directeur, over de scouting die niets te zeggen heeft (blijkbaar hebben supporters daar zicht op), of dat we nu qua spel in een klein di...
Ik vind dit een ongelofelijke deal, een meesterzet van Feyenoord. Kan bijna niet geloven dat iemand met een contract van nog maar twee jaar, die na deze zomer waarschijnlijk de clubs voor het uitkiezen heeft, alsnog bijtekent bij Feyenoord. En dat niet voor één jaar, maar voor twee. Wat er bij Feyenoord ook extra voor Hancko tegenover staat, het kan toch niet zoveel zijn als wat hij in het buitenland zou kunnen ophalen?
Als we woensdag voor de wedstrijd allemaal 100 euro lappen hebben we 5 miljoen euro en kopen we die plek gewoon zelf over.
Helder overzicht trouwens, dank.
Het stadion op de foto hierboven is een stuk groter en voller dan de stadions die ik in zijn Youtube-compilaties zag. 😅
Je bedoelt de tactiek die ons tot een finale van de Europacup heeft gebracht, kampioen heeft gemaakt en waarmee we nu tweede staan in de eredivisie en overwinteren in Europa? Bedoel je die tactiek? Want het voelt nu net of je liever dit allemaal inlevert voor beter renderende buitenspelers. Ik kan je wel zeggen: ik niet.
We hebben meer vorm nodig. Kwaliteit genoeg.
Enorm verhaal, maar het stoort me ook zeer. Dat twitter-account @nooitmeerkomen bijvoorbeeld; ook zo'n groep zichzelf beter vindende supporters.
Als iemand de Roze Kameraden opricht is de wereld te klein, want we zijn allemaal Feyenoorders en onderscheid moet er niet zijn. Maar velen geven toch graag af op mensen die om wat voor reden dan ook geen seizoenskaart hebben of eens op het succes afkomen. Wat maakt het toch uit? Ik heb drie jaar een seizoenskaart gehad, maar ga al sinds 1993 (toen ik mijn ov-studentenkaart kreeg) naar de Kuip. En ja, als het goed gaat zoals nu ben ik daar in een seizoen net wat vaker te vinden, keer of tien dit seiz...
Niemand zal zeggen dat het nu heel lekker loopt, maar wat jij 'lijkt helemaal nergens meer op' was iets waar we enkele jaren terug nog alleen maar van konden dromen (reminder, Jaap Stam is maar iets meer dan 4 jaar geleden ontslagen). Dat wil niet zeggen dat we daarom nu alles maar goed moeten vinden en altijd tevreden moeten zijn. Het wil wel zeggen dat je wel heel wat meer credits mag geven aan de leiding en technische staf die ons naar dit niveau heeft getild in een zo korte tijd die ik nooit moge...
Dit is satire, toch?
Ik hoop vooral dat supporters hierdoor eens gaan begrijpen dat 'Feyenoord heeft zitten slapen', 'Waarom hebben ze geen rechterverdediger gekocht' of gelijke opmerkingen nogal dom zijn, omdat bij een transfer zoveel partijen het eens moeten worden dat het echt niet alleen ligt aan of Feyenoord een speler wel of niet wil.
Waarschijnlijk wordt er altijd al gevaren op de bevindingen van de scouting maar wordt er door mensen die er niks vanaf weten – wij dus – zo gespeculeerd over de scouting dat er bij ons het beeld ontstaat dat de scouting alleen maar op de loonlijst staat zonder gehoord te worden (as if).
Niet nu, maar over zes maanden. Kwaliteit genoeg in huis om tweede te worden en in nu een goede aankoop geloof ik niet.
'Mijn tip: onderzoek je eigen waarheid!' Dit zegt eigenlijk alles, het is onzin om je mond af te plakken.
Laten we hopen dat Feyenoord nooit meer een oud-speler bij voorbaat belooft dat hij trainer van Feyenoord 1 mag worden terwijl hij nog nul ervaring heeft. Het idee alleen al, hoe kun je zo'n belangrijke functie beloven aan iemand van wie je niet weet of ie het kan. Perfect call van Arnesen.
Wat zegt die haalbaarheid? Is het de kans dat Feyenoord het probeert? Is het de kans dat wanneer Feyenoord het probeert het ook daadwerkelijk gaat lukken?
Dat snap ik ook niet. In deze wedstrijd had je makkelijk 50 voorzetten kunnen geven. Met een kopper als Gimenez zal er toch heus wel meer dan een goed vallen? Wiefer, Paixao hebben we ook nog. Ik hou van het verzorgde spel van achteruit, maar dat heeft weinig nut als de achterste lijn al op de 16 van de tegenstander staat. Enfin, wat weet ik ervan in vergelijk met Slot. :-)
Ik weet niet, maar ik denk dat de successen van die tactiek bij mij toch zwaarder wegen dan of een buitenspeler goed presteert.
En die strijdwijze heeft niet gewerkt of zo? Europese finale, kampioen, beste voetbal in jaren. Het is tot Atletico uit alleen maar beter gegaan, ruim 2 seizoenen lang. Natuurlijk, het gaat wat minder nu (nou ja, je verliest van Europese en Nederlandse top) en hopelijk verandert dat snel. Maar je kan toch niet zeggen dat de gekozen aanpak niet heeft gewerkt?!
Ik ben het met je eens. Je zag Atletico en PSV veel minder happen als Feyenoord vanachter uit opbouwt dan andere ploegen de weken daarvoor. Ivanusec leek heel goed te beginnen, maar is na zijn blessure niet meer top. Minteh blijft wisselvallig. Paixao net wat minder dan eerder, Geertruida die aan het schutteren is. En ineens verlies je twee keer (van Europese en Nederlandse top, echt geen schande) en lijkt het helemaal weg – wat natuurlijk niet zo is. Eigenlijk zijn de eerste twee gelijke spelen nog h...
Nou, wat zullen ze balen nu hij al vier keer gescoord heeft en weken een van de beste daar is. Welke speler is nu werkelijk voor de club waarvoor hij speelt, enkel wat jeugdspelers. En zelfs als dat het geval is, denk aan Geertruida of Kökcü, gaan ze alsnog weg zodra ze de kans hebben.
Voor de foto's zie hier: https://www.volkskrant.nl/sport/in-het-spoor-van-willem-de-kam-feyenoord-fan-en-hoffotograaf-van-de-gele-zijde~b6bdecc9/ Of zijn Twitter-account: http://twitter.com/willemdekam
Phew