Mr_knowledge

104

Laatste reacties

Toch wel fijn, dat we een 2 goede spitsen tot beschikking hebben. Dit kan alleen maar goede kant op gaan voor Feyenoord.
Als het geen Benfica was geweest (maar een Engelse club) dan was hij zeker voor meer weggeweest. Deze stap is alleen het goede voor Kokcu. En het is hem wel gegund.
De vier wie jij benoemd als vervanger is opzich logisch en dit is wel doodzonde dat je Stengs en Zerrouki hebt voor circa 14 mln totaal op de bank zitten. De breedt is wel goed gevuld. Alleen had je ook 1 goede speler rond 14 mln kunnen halen. 1 iemand die het niveau omhoog brengt.
Ja zeker, de verdediging is geweldig van PSV. Daar zijn we echt jaloers op! Onze basis aanval is minstens of misschien wel sterker dan PSV. Ivanusec Gimenez Paixao of Lang Luuk Bakayoko. Betreft 020 heb je gezien wat ze hebben ingekocht? Daar zou ik pas pissed off van worden, bijna 100 mln uitgegeven en maar 1 top aankoop gedaan.
Hoezo is iedereen zo negatief. Nog een nummer 8 erbij, nog een buitenspeler erbij nog een speler erbij etc. Er kunnen maar 11 spelers spelen. Je hoeft ook niet alles drie dubbel bezet te hebben. Er zijn talenten aangehaakt Zechiel Milambo Sauer. Ipv onnodige aankopen heb je ook je jeugdspelers.
Lazio is jammer, behoorlijk goede ploeg toch. Als je daar Shaktar of Kopenhag ervoor had dan zag het iets anders uit. Aan andere kant is Atletico ook niet alle zwaarste team die we konden loten.
Vind het een beetje vertekend beeld wat je geeft over 2 van 3 record aanwinsten op de bank. Ueda zou altijd eerst als backup starten. Beter hij dan zo’n kaliber Hooijdonk. Daarnaast was Timber al gehaald vorige jaar om Kokcu te vervangen. Zijn vervanger heb je al thuis. Enige wat ik zonde vind, dat zerrouki en stengs zijn gehaald. Voor deze 2 spelers kon je beter 1 goede speler halen. We zijn in de breedte wel sterker geworden. Alleen op Ivanusec hebben we denk ik geen speler kunnen halen d...
3 á 4 jaar geleden stonden we zelfs onder AZ met de transferwaarde van de selectie. Nu zie je dat we inderdaad naast sportief eindelijk eens financieel ook stappen kunnen maken. We zijn ook verwend, waar wij nu pas bezig waren met huurspelers hebben wij al de selectie redelijk rond.
Waarom zou je hem willen laten gaan? Bedrag wat absurd is (zoals 50 mln) dan zou ik begrijpen. Anders moet je nog zelf een RB halen en eventueel CB.
Het is toch wel wanbeleid als je nu Kasanwirjo en van den Belt weer van de hand doet. beide hebben totaal meer dan 2 mln gekost.
Of je had Bijlow gewoon moeten laten gaan, als er bod was gekomen vanuit Manchester. Ik ben team Bijlow, maar het is nu echt wel dat je niet kan bouwen op hem. Blessure vrij is hij echt een topkeeper.
Je begint al met spelers die al er niet zijn en zeg dan om door te selecteren, dan vraag ik mij af wie er onzin praat? Publieke opinie die jij doet met onderbuik gevoelens? Kijk weer wat je hele tijd mis zit: Kokcu kan je niet zomaar 1 op 1 vervangen en Szymanski heb je toch ook wel gevolgd? Die had zijn woord eerst hier gegeven en uiteindelijk naar turkije gegaan? Teleurstellend was het 3/4 jaar geleden waar wij helemaal niks konden. Goofy, hij was nog zeer belangrijk met zijn tackel vorig...
Ik snap het, je had natuurlijk verwacht dat Mbappe, Bellingham Gvardiol even zouden tekenen bij Feyenoord. Vervolgens lopen de concurrentie ermee weg dat is balen. Je roept al namen die al weg zijn, Pedersen? Dus begin eerst even je informatie op orde te krijgen. We zijn te verwend geraakt, onze selectie was nooit compleet rond deze tijd. We moesten altijd afwachten op spelers die op allerlaatste moment niet verkocht konden worden en daarom maar aan ons verhuurde. We hebben een hele goede sel...
Zolang het hier niet staat, heb ik alle vertrouwen erin!
Mijn punt is, ik zie veel namen en niks concreet. Ik had het liever zoals het bij Stengs ging. Niemand wist het ervan, pas toen het bekend werd was de deal snel gemaakt.
We hebben toch ook wel aardig geld binnen gehaald met CL?
Morgen is het exact nog 2 weken voor de transferwindows weer sluiten. Er worden hoop spelers genoemd. Bitello (interessante speler) Ivanusec (lijkt rond te zijn, moet blijken na zaterdag?) Stojkovic (getalenteerd en vervanger van bulluade?) Sini (hij zou ons team echt een flinke booster geven, met zijn komst zijn we stukken beter) Idrissi (vind hem persoonlijk niet zo geweldige speler, maar heeft punten bezorgd) 5 hele interessante spelers, maar voorlopig alleen maar geruchten of een toenad...
dat klopt het zijn er dus 5 en 1 nationaal.
Ik tel echt 5 internationaal en 2 binnenland. Everton (harrison) en Spurs (Rodon).
Volgens de regels mag je toch 8 verhuren, en drie keer raden hoeveel ze hebben verhuurd. 7 spelers.
Blijkbaar zijn er nog 2 plekken over!
@FTM Verwacht je nog op Ivanusec na nog meer transfers voor basis of voor breedte? Of helemaal niks meer?
Nakamura en Isaksen beide hebben een overstap gemaakt. Hopelijk komt Ivanusec nu wel, anders ben ik benieuwd wie Kloese uit de hoog toverhoed tovert. Is die Almada nog een optie? Ik ben wel benieuwd volgens FTM komen er nog 3 spelers naast Ivanusec en Nieuwkoop
@FTM, ik las ergens gerucht ziyech? Haha kan me niet voorstellen.