Orange

45

Laatste reacties

Ik heb ook te doen met de echte fans die daar staan en die nooit vuurwerk afsteken of zich op een andere manier misdragen. Pyro is verboden, punt. Daar kan je het mee eens zijn of niet, maar op het moment dat je toch met fakkels/vuurwerk naar binnen gaat dan is vooraf bekend dat onze club weer een dikke boete krijgt en zoals nu dat gewone supporters de dupe worden. Daarom stoppen met die onzin, want dat is het. Niet recht praten wat hartstikke krom is.
Triest dat die ééncellige nepsupporters dit voor elkaar hebben gekregen. Logisch dat de KNVB een straf uitdeelt. Echte fans op die vakken worden nu gedupeerd, ze zijn er mooi klaar mee. In Spanje zitten Barcelona supporters in Bernabeu gewoon in vakken met Real Madrid fans. Dat dat hier al jaren onmogelijk is, is complete waanzin. Clubs weten precies wie die leeghoofden zijn, net als politie en justitie, toch zijn de hufters nog steeds welkom en wordt ze geen strobreed in de weg gelegd. Het is om te ja...
Voor Feyenoord een enorme aderlating natuurlijk, maar deze stap is Slot natuurlijk zeer gegund. Hij heeft Feyenoord de afgelopen seizoenen weer op de kaart gezet, met mooi en aantrekkelijk voetbal. Dennis te Kloese gaat vast een geschikte opvolger vinden. Het komt ook zonder Slot goed.
Laat gaan, het geeft alleen maar wat een low life die Bergwijn is. Ik vond de reactie van Nieuwkoop na die klap meesterlijk, Bergwijn beet hem nog wat toe en Nieuwkoop negeerde hem volkomen. Geweldig. Als dit in de tijd van Fräser en de Wolf was gebeurd dan was Bergwijn zonder voortanden op een brancard van het veld gedragen.
Vuurwerk is verboden in voetbalstadions, punt. Helemaal niet relevant of je het daarmee eens bent of niet. De club heeft door de jaren heen al tonnen aan boetes moeten betalen vanwege het afsteken van dit vuurwerk. Normale, echte supporters walgen daarvan, tegelijkertijd durven die daar niets van te zeggen tegen de daders, want die reageren ongetwijfeld agressief en intimiderend. De club en politie weten dondersgoed wie deze idioten zijn, maar om allerlei redenen komen die hufters ermee weg. En dat is ee...
Als ik de reacties lees hier op deze site, ongeacht het onderwerp, dan lijkt het wel of ik hier op een Ajax site zit. Vorig seizoen is Feyenoord terecht kampioen geworden, dat er spelers uit die selectie vertrekken of vertrokken zijn is een logisch gevolg. Deze selectie is helemaal niet zo slecht, 2 gelijke spelen in het begin van de competitie is misschien tegenvallend, maar gisteren had ook zomaar een overwinning op kunnen leveren. Sauer en Ueda zijn uitstekende aanvullingen op deze selectie. Hun inval...
Wat een gelul zeg, vorig seizoen is Wieffer doorgebroken bij Feyenoord. Hij is en blijft een geweldig talentvolle speler. Na 1 mindere wedstrijd lijkt het wel of Feyenoord op instorten staat. We hebben de beste trainer van alle eredivisie clubs, een prima selectie en ook nog eens een geweldige directeur. We zien wel wat het wordt, maar paniekzaaien/zeuren slaat nergens op.
Ik moet altijd wel lachen om die stoere praatjes van clubbestuurders die in de media roepen dat zij wel even gaan bepalen of een speler al dan niet vertrekt, maar erger nog, dat ze ook nog denken te kunnen gaan bepalen waar die speler heen gaat. In dit geval wil de speler graag naar Feyenoord en is hij al akkoord met Feyenoord. Onder druk wordt alles vloeibaar dus denk ik dat hij naar Feyenoord komt.
Prima, vond hem nuttig, maar niet uitzonderlijk goed. Doorpakken nu met andere opties.
Feyenoord laat zich wat Geertruida betreft de kaas niet van het brood eten, prima. Geertruida zelf gun ik deze stap wel. We hebben nu een directie die spijkerhard onderhandelt. En dat is goed, hopelijk komt er snel een deal waar iedereen blij van wordt. Gaat vast lukken. En verder vertrouwen op Slot en te Kloese met het oog op nieuwe spelers.