Richard122

21

Laatste reacties

Waar is nieuwkoop?? Toch niet weer afgehaakt??
Feyenoord is bezig met een spectaculaire transfer af te ronden. Stay tuned jongens! Over 2 uurtjes hebben we een Here we Go! Grapjeeeeeeeeeee!!
Gelijk charisteas benaderen als vervanger als Gimenez weggaat. Heb je meteen een topper in huis.
Waarom zit wieffer er nog in??
Wat bedoel je met Zakharyan? Is hij concreet aan het worden?
Ik heb er een hard hoofd in jongens. Strijdend ten onder dat wel, maar we gaan het helaas niet redden tegen 67000 romeinen.
Geertruida maakt het alleen nog drukker op het middenveld. Hij neigt teveel naar binnen. Totaal geen ruimte in het midden ze moeten het veld echt breed houden willen ze kansen creeeren.
Juist de flankspelers moeten het verschil maken morgen. K zou gaan voor paixao en idrissie op de flanken. Jahanbaksh doet het niet slecht, maar paixao heeft meer dreiging.
Nou bedoel wel meerdere jaren niet achtereenvolgend dan misschien. Dessers guidetti pelli dat waren allemaal een schot in de roos gebleken
Die spitsen van Feyenoord zijn de afgelopen jaren wel een jackpotje geweest moet ik zeggen.
Kameraden ik ben een die hard feyenoordfan. Ik ben heel positief ingesteld in het leven, maar 1 ding wat ik heb geleerd door de jaren heen, is dat ajax altiid van Feyenoord wint in de arena en feyenoord altijd weer wint van psv. Het is een soort vloek wat heerst en ook vandaag zullen we jammer genoeg verliezen.
Jaa in de kuip zijn we wel vaker de betere ploeg geweest, alleen dat omzetten in winst lukt niet. En in de Arena gaat het over het algemeen nog slechter. Hoop is er altijd, maar de voortekenen zijn helaas niet positief.
Dit x komt het niet goed jongens. Te vaak geluk gehad en dat houd een x op. Gebrek aan kwaliteit voorin het is gewoon een feit.
Hopen op een mooie pot vandaag kameraden. In een halve gevulde Abe Lestra stadion, is dat toch weer een klein voordeeltje.
Haal die paixao alsjeblieft eruit. Wat een belabberde speler s dat zeg!
Krijg net opstelling door ***! Slot past zich aan 5-3-2 systeem rasmussen extra verdediger!!
Feyenoord en favoriet gaan helaas gewook niet samen. Feyenoord presteert t beste vanuit de underdogpositie. En Ajax vind dit heerlijk, want die denken we gaan ze ff lesje leren om al die monden te snoeren
Als we willen winnen vandaag dan moet er vol vooruit gevoetbald worden en hoog druk voetballen. We zijn tegen ajax vaak in het mes gelopen omdat er altijd met angst gevoetbald werd. Ik leg me vertrouwen vandaag in de trainer slot.
Kutzooi!!! Feyenoord is rond met Vilhena hij wordt gehuurd tot eind van het seizoen!! Wordt weer ballen brengen ipv schieten naar elkaar.
Its happening Vilhena komt eraan!! Wordt weer postbode voetbal jongens
Wat een slechte eerste helft. Alles gebeurd op eigen helft, meeste balbezit was bij hancko en trauner , dat zegt al meer dan genoeg. Als dit zo blijft dan is het gewoon verdient dat we worden uitgeschakeld want dit gaat nergens over.
Kameraden mijn gevoel is dat het op een rampavond uitloopt. Ik hoop dat ik ernaast zit dit x maar 9 van de 10 x heb ik gelijk.
Die paixao wordt ik niet echt vrolijk van jongens. Allesbehalve een goede indruk achtergelaten afgelopen periode. Maar we gaan het zien, hoop dat ik het mis heb.
Heb net gehoord dat het een 442 systeem wordt met als koppel danilo/ gimenez.