Rossopatonero

10

Laatste reacties

Droeftoeter ben jij zeg
Deze bedragen vind ik dit soort sfeeracties wel waard hoor!
Doe is rustig joh. Toen 6 jaar geleden hetzelfde gebeurde in die betonnen bak werd Ajax ook niet gestrafd. We worden gewoon kampioen en niks aan de hand.
Logisch... gewoon gedragen anders zitten we straks 10 potten zonder publiek en dan kunnen we de Coolsingel helemaal vergeten
Niet Hilgers...
In mijn beleving is Gimenez nog lang niet klaar voor een basisplaats. In zijn invalbeurten laat hij zien nog lang geen 60 minuten (laat staan 90) fatsoenlijk druk te kunnen zetten. Daarnaast heeft hij volgens mij ook de doos nog om de schoenen. Het is sowieso een goaltjesdief, maar echt goed voetballen kan hij niet. Zijn eerste aanname is echt heel matig.
Ik ga er eerlijk gezegd vanuit dat hij niet super snel in de basis zal staan. Deze jongens hebben eerst echt nog wel weken / maanden nodig om zich aan te passen. Laten we hem de tijd geven!
@FTM wanneer denk je dat Paixao in NL is en meetraint? Beschikbaar voor a.s. zaterdag?
Rugnummer
Eerst Hartman en als Lopez is geacclimatiseerd gaat hij starten verwacht ik. Ik denk dat Walemark weer genoegen moet gaan nemen met een plek op de bank
Ben zeer benieuwd naar hem. Passievolle jongen die alles geeft en volgens mij aardig kan ballen. Zie 'm graag spelen zondag!
Wie is Richard?
JAAAAAAAA WE WORDEN GEK!!!
Niet van deze kwaliteit op dit moment. Ik had altijd het idee dat Ramon Hendriks er zo een kon worden, maar daar dachten ze bij Feyenoord anders over...
Kom op dan, laat ze dit alsjeblieft snel afwerken!
Ja voor 3 miljoen haal je inderdaad heel veel kwaliteit binnen!
Ook 1 wedstrijdje gezien hoor, gelijk is t niks…
Volledig afhankelijk van Leicester of zij Tielemans verkopen geloof ik
Nog vrij veel voor een gedegradeerde club eigenlijk…
Van Wout Weghorst z’n kwaliteiten word ik niet heel blij…
Die linksback is pas zo’n beetje de laatste 5 wedstrijden van t seizoen weer fit geweest en zelfs dan stond ie er niet in. Maar we gaan het zien, vast beter dan iemand van Volendam!
Terug naar fr12.nl dan!
En zo is t beter dan vorig jaar met o.a. Til