Rotjeknor

21

Laatste reacties

Het is gesmeed. Als je dat bedoelt.
Sluit in Mexico ook morgen??
Dankjewel voor dit prima bericht!
Geert is denk ik de langste tijd bij ons geweest en Beelen wordt het niet. Trauner moet echt een goede backup hebben vooral met snelheid. Ze scouten hem niet voor niets waarbij toch nog onduidelijk is wat er echt gaat gebeuren.
Eigen schuld dikke bult. Nu dus catagorie Til, Dest, Veerman. Allemaal net niet.
Dat laatste klopt als een zwerende vinger waarbij de snelheid van handelen bij Stengs nog slechter is. Wieffer wordt gewoon "de" man op het middenveld.
Denk, dat Stengs met onze nieuwelingen gewoon op de bank landt. Timber was voor mij gewoon goed en Stengs vooral in de tweede helft matig.
Ach weet je, Ali krijgt een hoop geld en dat helpt voor een positieve instelling. Momenteel heb ik niet de indruk, dat er iemand opstaat in de ploeg om de drive van Kökcü over te nemen. Het hele middenveld is te "slap" om het heft in de hand te nemen. Misschien moet je Gimenez aanvoerder maken want dat kan bij hem nog iets los maken. Trauner is goed maar eigenlijk te rustig.
Hij is idd belangrijk alleen als Bart speelt en Trauner, waar stel je hem dan op? Trauner kwam er in en er stond ineens een heel andere kwaliteit. Beelen kun je meer ervaring geven en dan wordt dat ook een goeie! Kasanwirjo speelt reserve op rb! Bij veel geld ben je gek als je het niet doet en het is slecht die jongen (rasechte Feyenoorder) weer een tik te geven terwijl hij naar één van de beste clubs van de wereld kan en heel veel verdienen!
Denk ik ook.
Is alleen maar gekomen op voorspraak van Arne. Ik zie het helemaal niet in hem zitten. Trouwens nog nooit.
Daardoor wordt hij niet sneller in zijn doen en laten.
Toornstra.................... de man met het meeste balverlies.
Ali moet gewoon weg en Walemark gaat het gewoon maken en dat heb je gisteren weer kunnen zien. Volste vertrouwen in de hele staf!