RoyHelm

RoyHelm

9

Laatste reacties

Dankje voor de verheldering, had ik het mis! Maar ondanks dat, het blijft een commercieel bedrijf 🤪
Je weet dat die gouden F pas sinds 2008 is, oorspronkelijk is het een zwarte F. Feyenoord is niks meer dan een commercieel bedrijf die zo veel mogelijk shirts wil verkopen.
Nogmaals Rutger (als ik je zo mag noemen), alle respect naar al jouw werk! 100% geven in je (weinige) vrije tijd en je mag absoluut je mening geven, mij hoor je daar normaal echt niet over. Maar gezien de afgelopen week kan dat alleen maar even een leermoment zijn. Ik geef je graag een biertje of 2 op vak Z1! Groetjes van W4 🤙🏽
Jammer dat de afgelopen tijd Rutger (wel met zijn eigen account FeyenoordTM) zijn mening net IETS te hard geeft over andere nieuwskanalen en nu toch echt even een harde klap in zijn gezicht krijgt door de officiële berichtgevingen; leermoment en door! Ontopic: uiteraard jammer genoeg niet meer dan kan uit de transfer gehaald maar hoe dan ook een transfer met heel veel potentie voor zowel Orkun als Feyenoord!
Een financieel gezonde club die wil groeien moet uiteindelijk denken aan grotere plannen. Plannen die kloppen en die niet de club om kan laten vallen zijn daarbij ook essentieel. De Kuip is niet te vervangen, maar ook niet te behouden in deze staat.
Vreselijk bericht wat je nooit hoopt te horen. Sterkte aan JP en zijn naastte. Dat is al het 3e geval in korte tijd in Duitsland; een bepaalde test wat daar wordt gedaan en elders niet?
Aanvullend punt: hopelijk gaan ze vaak de dode spel momenten van PSV terug kijken. Hoe kan het nou zijn dat ELKE corner gevaarlijk kan zijn?
Een echte heen en weer wedstrijd, waar we helaas niet aan het langste eind hebben getrokken. Positieve punten is weer het uithoudingsvermogen wat in het team zit en het aanvallende vermogen. Werken aan de verdediging is een must. De gene die invallers afbranden kunnen beter geen voetbal meer kijken, dat zeiken moet afgelopen zijn. Op naar een beter resultaat!
Fijn voor Marouan zelf, genoeg tijd om zichzelf voor een laatste maal te bewijzen… ik verwacht dat zijn contract niet wordt verlengt als hij niet snel stappen vooruit zet.
Wijze woorden van een (in mijn ogen) man die er heel veel verstand van heeft. Zoals ik al had vermeldt; wij zien verre van alles wat er rondom Frank speelt in zijn privé leven en dan liever door de voordeur dan wat er in 020 gebeurd is.
20:00 is ***
Hiervoor kom ik naar de comments! Groots commentaar!
Een diep en donkere put waarvan wij alleen de deksel zien, vrees ik. Beter op een nette manier dan wat er gebeurd is in 020, laten we het daar op houden. Hopelijk wordt de weg, die ingezet is, wordt aangehouden en wordt er een passend vervanger gevonden. Frank bedankt voor alles tot zo ver, op je gezondheid (zowel fysiek als mentaal).
Neem jij even de tijdmachine? Dan kan jij het regelen! Helaas toen niet toegeslagen maar nu met een (vrij risicoloze) huurperiode en optie tot koop
Kwestie van op elkaar inspelen.
Even laten berusten en emoties laten zakken. Het was ondermaats maar er staat, in vergelijk met de laatste wedstrijd van vorig seizoen, een gloednieuw team van verschillende kanten van de wereld met ieder hun eigen idee. Dit heeft weken tot maanden nodig om echt solide te worden. Wat betreft Idrissi, kansen moet je krijgen en dan is het nu inderdaad niet best, dan kan je beter Paixiao een kans geven.
Pijnpunten worden bloot gelegd; een gevaarlijke linksbuiten en een solide linker centrale verdediger. Laat dat nou precies zijn wat er aan komt… 3 punten en door!
Voor supporters, door supporters! Heel tof dat ze dit doen. Niet mijn smaak qua muziek maar als ik hierdoor sfeeracties kan financieren dan maar al te graag
Strakke site, mooi werk team
Wie had dat gedacht na zijn debuut tegen De Graafschap… succes daar!
Die wedstrijd tegen Napoli, toen wisten ze van jou bestaan af… ups en downs en nu naar één van de grootste clubs ter wereld. Laat ze zien waar je vandaan komt en wie je groot heeft gebracht, maakt ze verdomme kapot!