S

57

Laatste reacties

Een tik op zijn voet bij PSV. Als de wedstrijd dit weekend zou spelen zou hij het waarschijnlijk halen, dus we hopen dat hij er bij Celtic weer bij is. Waarschijnlijk dus niet de grootste blessure.
Kippenvel. Nog veel sterkte gewenst ❤️
Kan je gewoon veranderen als je op jouw cijfer klikt
Aké vind ik een van de beste van Oranje. Hij zal niet snel vervangen worden voor Q helaas. Geertruida bij Oranje is het nog niet helemaal, maar ik zie wel verbetering. Ik denk dat Oranje ook minder is, omdat je niet het hele jaar door samen traint en dus minder een team bent. Dat maakt het moeilijk Ik kan me erin vinden dat Feyenoord beter is dan Oranje, maar bij Oranje zitten toch nog wel hele goede spelers hoor (Xavi, Gakpo)
QUILINDSCHY HARTMAN!
Kunnen we er nog meer inleggen 👍🏻
Hopen op geen geblesseerde...
Van een 90 minuten wedstrijd moet trauner 2 a 3 dagen herstellen. De spieren warmen op, zijn hoogste temperatuur, koelen af, hoogste temperatuur, koelen af, hoogste temperatuur en koelen weer af. Dat ik best zwaar en zou snel voor blessures kunnen zorgen
Moet minimaal 2 dagen tussen zitten...
Volendam heeft zich hierop voorbereid en getraind. Snap hun zeker wel! Wat zou jij ervan vinden als De Klassieker opeens 2 dagen van tevoren wordt afgelast terwijl Ajax is vreselijke vorm is en je hard punten nodig hebt?
Mag niet ivm met de regels rondom rust
En wat als je op doelsaldo het kampioenschap verliest?
Feyenoord heeft de netten zelf opgehangen en laten hangen, wat ik een uiterst verstandige keuze vind
Precies. Als het niet kan de punten naar Rotterdam
Precies
Precies. Je ziet dat dit voordelig was voor 020
Die Taylor had al rood mogen krijgen
Hoe oud was Orkun eerste seizoen bij Feyenoord ...
Gewoon benieuwd, waarom Minteh en Jahanbakhsh niet?
22 oktober dan inzetbaar voor Excelsior? Ik denk dat je die wel kan winnen en dan Ivanusec weer wat speeltijd geven om op te bouwen
Inderdaad. Hij zei wel dat die ander zn kop moest houden, maar dat kon ook anders
Waar is bas 😭