ron59

369

Laatste reacties

Inderdaad dat hebben we gezien .Gelukkig toch nog een mooi einde .Leuk voor Dilrosun
Dat is er zwaar overheen Sjors. Deze wedstrijd is zeer matig. Maar we hebben dit seizoen hele goede potjes gezien. Deze winnen we nog wel.
Zal al veel helpen als wij de hoekschoppen en vrije trappen beter nemen. Het lijkt echt nergens op. Stengs verbieden te nemen . Wie wel weet ik ook niet
Inderdaad .Orkun verdiende natuurlijk zijn transfer. Op termijn gaat Milambo ons veel brengen. Hopelijk wat vers bloed .Dit jaar 2 de worden en succes in Europa .
Dat Slot zegt dat Feyenoord beter is dan vorig seizoen begrijp ik niet. Elke keer als het er echt op aankomt verliezen wij de wedstrijd .Zijn er meer die dat gevoel hebben ? Keek vorig jaar met meer tevredenheid.
Dat Slot zegt dat Feyenoord beter is dan vorig seizoenbegrijp ik niet. Elke keer als het er echt op aankomt verliezen wij de wedstrijd
Dennis , Persoonlijk vind ik dat er nagedacht moet worden over de vleugels. Dat doen ze al en uiteraard over alles. Wat vind u? Worden we kampioen met Minteh aan de buitenkant ? Of beter een andere?
Bijlow , Hartman en Wiefer waren echt prima. De rest onder niveau .Slot ook .Zerrouki had er in moeten staan .Tuurlijk makkelijk als je er eigenlijk niets over te zeggen hebt.Nu zorgen dat we het volgende seizoen weer mee doen .Mooie uitdaging ..We kunnen nog verder in Europa ,kunnen nog kampioen worden. Zondag revanche
Leuk verhaal. Inderdaad prachtige foto's ?
Frans , je hebt jezelf weer overtroffen .Geweldig . Past altijd .Vandaag past hij naadloos. Het gevoel dat ons vandaag voorbij Atletico helpt. Dank Frans , blijf ze schrijven !!!!
Allemaal oud nieuws en zo voor de hand liggend. Snap het goed hoor. Het Interland voetbal stoort en kan niet snel genoeg achter de rug zijn. In de tussentijd ook nog de dames. Je moet dus wat roepen. Super Mario
Koeman beslist uiteraard. Maar Bylow is veel beter. Op dit moment is hij fit. De beste keeper moet altijd spelen. Zo beslist onze trainer ook. Helder en eerlijk. Ach laat ook maar . Niet spannend dat Nderlands elftal. Next.
1 op 200 volgens allerlei wizards. Geldt dat nog als je overwintert ? Volgens mij is het simpeler .Het is 1 op 2 . Je wint het wel of je wint het niet. .Dat geldt in iedere wedstrijd en in elke ronde. 1 op 2 klinkt ook veel beter. Voor op 1 op 200 haal je schoenen niet uit de tas.
Geweldig talent ,Sierlijke speler , Maar ik zou wel weten wie ik zou laten starten tegen Lazio .Zal hij wel helemaal fit moeten zijn uiteraard.
Ook ? Trauner is niet echt snel ,maar wel slim en ervaren .Altijd je beste team.opstellen .Daar hoort Trauner bij. Als Trauner niet mee mag doen van u ,wie dan ?
Dat maakt niets uit. Feyenoord moet gewoon goed zijn .Als ze dat vandaag waren geweest , hadden ze de wedstrijd gewonnen . Nooit uitgaan van anderen ,zelf presteren.Ze waren vandaag heel matig . Onderschatting ? .Als we van Lazio winnen is Twente toch een makkie voor ons.Tegen beter weten in blijkt.
Eens ,maar ook Paixoa graag wisselen .Doe Ali maar erin
Sanne , het is gewoon zonde .Alle spelers zijn belangrijk. Trauner is er ook niet bij. We spelen al weken in dezelfde samenstelling .Dan is het jammer dat dat niet kan nu.Tuurlijk.Minteh moet beter , meer in dienst van het team. Maar hoe meer mogelijkheden voor Slot hoe beter. Slot bepaalt immers.
Duidelijk verhaal.Ben heel benieuwd
Op het eerste elftal van Feyenoord heeft het gelukkig geen enkele invloed. Beweer slechts dat het beter voor de club is dat de vrouwen goed presteren .Beter als niet presteren toch. Voor mijn hoeft heel dat vrouwenvoetbal niet , kan mij niet boeien.Maar het is er , ook bij Feyenoord.Dan graag goede kwaliteit.Dat hoort bij Feyenoord. Positief , Hoge kwaliteit ..Hoop inderdaad dat ook onder 21 gaat presteren .Dat lijkt nu ook nog nergens op.
Ja Mitchell ,Dat idee heb ik , Goede dames hebben een positieve uitstraling .Dat is goed. voor de club. Meer aandacht , betere speelsters , meer geld .Goed voor de club. Scheelt ook negatief commentaar.
Nee prima is dit niet. Her is vervelend dat de vrouwen niet goed presteren en de coach onder druk staat. Voor de uitstraling van de club is het veel beter als de vrouwen goed presteren. Nu is het echt helemaal niets. Natuurlijk morgen is leuker .,Maar respect voor de vrouwen . 5 keer verliezen , dan moet je mentaal sterk zijn. Dsu prima past niet. Post dan beter niets.
Plannetjes hebben alle clubs om Santi af te stoppen.Niets bijzonder van Hendriks.Alhoewel hij Santi heel goed kent.Hij is niet te verdigen .Als hij geen last heeft van de jetlag gaan er minimaal 2 in.