038-1908

45

Laatste reacties

Beelen is een goed voetballende, inschuivende cv. Bij PEC speelde hij in een vrije rol in een driemansverdediging. Neemt veel risico met het vooruit voetballen, maar in de KKD heeft ie zich echt geweldig gemanifesteerd in die rol. Eredivisie is natuurlijk andere koek, maar ik zie hem wel doorgroeien naar een vaste waarde. Met zijn type spel wordt hij een revelatie.
Mooie reportage. 👍
Seba wil weg uit Rusland vanwege de oorlog in Oekraïne en van zijn huidige contract af. Fenerbahçe speelt een oefenwedstrijd tegen Zenith St. Petersburg, de favoriete club van Vladimir Putin. Lijkt mij zeer stug dat hij voor die club zal kiezen. Zoals 1908.nl al aangeeft is het een gerucht op basis van een twitterbericht. Ik hecht er weinig waarde aan.
Ik heb ook goede hoop dat Bullaude een Grote Stap gaat zetten in het komende seizoen. Tijdens zijn invalbeurten liet hij al zien over de juiste kwaliteiten te beschikken. Zal er misschien aan moeten gaan werken om lichamelijk sterker te worden.
Nee, Rutger is bij Feyenoord goed ingevoerd en ik bij PEC Zwolle. Wat niet wil zeggen dat ik altijd alles weet wat er reilt en zeilt.
Klopt, 4 minuten na plaatsing van mijn bericht is het artikel aangepast. Intentie van PEC was/is om hem te kopen, maar zal dus waarschijnlijk huur worden. Ik ben sowieso wel blij dat er een goede relatie bestaat tussen PEC en Feyenoord.
Dit zal voor Lennard Hartjes een goede stap zijn. Dick Schreuder heeft een voetbalvisie die gelijkaardig is aan die van Arne Slot. Prima voor Hartjes zijn ontwikkeling. En Zwolle is een fijne stad om te wonen. 👍 Voor wat ik hoor vanuit PEC Zwolle komt er inderdaad een terugkoopclausule. Details moeten nog ingevuld worden, maar het lijkt een beklonken deal.
Ik krijg er weer kippenvel van. Zoiets kan maar bij één club: De Club.
Toen Arne als jonge jongen bij FC Zwolle kwam te spelen liet hij al weten dat het zijn droom was om bij Feyenoord te mogen spelen. Dat is 'm niet gelukt, maar hij was dolblij dat hij er trainer mocht worden. En ik denk wij ook allemaal. 😄 "Zoals Arend en Fennie op hun beurt meeleven met hun zoon, die op jonge leeftijd al gek was van de club die vorige week voor het eerst in zes jaar weer kampioen werd. Het bewijs zit op het raam van de slaapkamer die hij deelde met Jakko: een sticker, met daaro...
Ik ben normaal gesproken van de nuances, maar het zou mij niet verbazen dat hij de prestaties van Ernst Happel zal evenaren. Er wordt op Zuid gebouwd aan iets heel bijzonders. De toekomst is aan onze Club.
Uitstekend verwoord.
Prima deal. Feyenoord toont dankbaarheid naar Kökcü door hem te verkopen aan de club waar hij zelf graag heen wil en niet per se het onderste uit de kan wil halen. Het behouden van 25% van de transferrechten is een slimme zet en zal in de nabije toekomst nog meer geld in het laatje brengen. Mocht er een club zijn die die 120 miljoen wil betalen, dan is Feyenoord spekkoper. En dat is niet onmogelijk, want er komen steeds meer clubeigenaren die graag tegen elkaar opboksen door grote uitgaven te do...
Het logo zou wat mij betreft altijd het originele rood/witte moeten zijn. Het lijnenspel geeft wel een apart effect.
Ik hoop en denk dat Kökcü zo verstandig is om voor een stabiel geleide club te kiezen, zoals Arsenal, Liverpool of Dortmund. Mocht hij nog een jaar bij Feyenoord blijven, dan is dat ook meer dan prima.
Ik ken Arne Slot al sinds hij als jonge jongen bij FC Zwolle speelde en heb nog regelmatig contact met hem en de rest van de familie. Als kind was hij al idolaat van Feyenoord en het was zijn grote droom om ooit eens voor die club te mogen voetballen. Dat was hem helaas niet gelukt, maar hij is nu enorm trots dat hij trainer is van de club en heeft nu de droom en ambitie om Feyenoord terug te brengen naar waar hij van vindt dat het hoort: structureel aan de top. Daar hoort niet alleen een goed voet...
De uitspraken van Pieter Smorenburg getuigen mijns inziens van realiteitszin. Bij het huidige Feyenoord past nog steeds bescheidenheid v.w.b. de sportieve doelstellingen op korte termijn, dus geen gebral over het moeten behalen van het kampioenschap, maar wel stiekeme hoop. Onze Club heeft nog steeds een achterstand in te halen, maar voert tegenwoordig een gedegen en weldoordacht beleid waardoor die achterstand op redelijke termijn ingelopen gaat worden. Zowel financieel als sportief gezien gaat De C...
Goed artikel, maar wel opvallend dat in de reacties het woord **** gecensureerd lijkt te worden, terwijl dat in het artikel zelf niet gebeurt. Ook bij de ****'s binnen mijn vrienden- en kennissenkring is er discussie of het zinvol is om jezelf bij het voetbal of andere evenementen opzichtig als **** te profileren. Zolang er geen 100% acceptatie is zal daar nog voor gestreden moeten worden, dus een paar vinden van wel en anderen vinden dat je gewoon lekker normaal moet doen en vooral moet genieten.
Goed dat Feyenoord ook maatschappelijk inzet toont en kinderen aan het sporten probeert te krijgen. Ik hoop dat de dames vele sportieve hoogtepunten mogen beleven.
Ja, waarom niet? Laat hem maar ervaring opdoen door te spelen. In het verleden werden er ook jeugdspelers uit nood voor de leeuwen geworpen en kijk eens waar die terecht zijn gekomen.
Kennelijk zijn sommige mensen bang dat DtK, samen met Slot, te veel macht naar zich toe zal trekken. Jordi Cruijff lijkt mij de beste persoon om tegenwicht te bieden.
Dit is niet de eerste keer dat jij hier allerlei insinuaties verkondigt. Dus zou ik graag zien dat jij dan ook bronnen en bewijzen levert voor jouw verdachtmakingen.
Feyenoord moet doen wat voor Feyenoord het beste is inzake het stadion. Persoonlijk zie ik het liefst De Kuip na een grondige renovatie in gebruik blijven, maar als een nieuw stadion beter is voor de club dan leg ik mij daar bij neer. Het vorige plan vond ik te schimmig en vooral te weinig opleveren voor Feyenoord. Mocht er een nieuw stadion komen zorg er dan voor dat het 365 dagen per jaar te benutten is en zoveel mogelijk geld in het laatje van de club doet stromen.
Omdat ze al langere tijd geïnteresseerd in hem zijn en nu het geld ervoor hebben. Verder heeft LC nog geen aankopen gedaan deze window.