BaardAap

56

Laatste reacties

Bij Feyenoord had de 1-2 buitenspel geweest.
Dat het een ongeëvenaarde afstraffing mag worden van alles Amsterdams. Iets waar de kleinkinderen Ajaxieden nog over kunnen plagen.
In de schaarse minuten dat Milambo heeft gespeeld heeft hij toch wel wat laten zien. Lijkt ook wel een goede combo met Ueda te zijn. Hoop dat ze volgend seizoen het vertrouwen krijgen om het te laten zien.
Hans Nijland > Jeanet van der Laan en liever de positie leeg dan Frank Paauw.
Ongetwijfeld dat dit volgend seizoen als het al niet dit seizoen een realiteit is. Heeft een geweldige groei er doorheen geramd en Lukaku onder zn duik kunnen houden. Wordt echt wel een topper.
Tweede keer dat de var met een discutabele beslissing Geertruida een doelpunt afpakt. Wieffer verlengd duidelijk de bal waarna Geertruida niet meer buitenspel staat.
Deze bondscoach heeft wel raardere uitspraken. Zo zou Gimenez niet genoeg kunnen groeien bij Feyenoord, ondanks dat ze Champions League spelen. Dat Gimenez weggaat weet iedereen, maar dan wel voor goede compensatie.
20:00 op de zondag is te laat. Veel supporters moeten gewoon weer vroeg aan het werk op maandag. Avond wedstrijden zijn leuk, maar hou ze aub gewoon op Zaterdag.
Wordt er vanuit Feyenoord gekeken om deze legendarische publiekslieveling in te zetten als Feyenoord ambassadeur in Japan? Mede om Japanse talenten bij Feyenoord te laten opbloeien natuurlijk.
PSV is consistenter. Maar dit Feyenoord op hun top is beter. Hopen dat de jongens 100% focus in de voeten en de kop hebben zondag.
Hancko is dit jaar gewoon de beste op het veld, elke wedstrijd weer. Het is enorm knap hoe hij vaak foutloos blijft.
Stengs is sinds zijn hattrick tegen Gibraltar gewoon onzichtbaar geworden, wat een afgang. Ook is het tijd om minder door het midden te forceren, wat een drama. Iedere ploeg parkeert 8 man in het midden en klaar is kees.