DeMazzel

DeMazzel

4

Laatste reacties

"Niet veel teams in Europa kunnen zo'n wedstrijd spelen in dit stadion", vervolgt Hancko. Ik heb nog nooit zo'n saaie wedstrijd gezien. Wanneer je hier kans wilt maken moet je spel vlot en attractief zijn. Het leek wel 50+ voetbal. Jammer. Nu strijden in de volgende wedstrijden. Het kan nog!
Dit is denk ik samen met Arne Slot de juiste man op de juiste plek. Hij denkt naast voetbal ook aan andere belangrijke zaken. Natuurlijk hoort dat bij zijn functie, maar het is prettig dat hij een beetje in zijn kaarten laat kijken en dus zo een nieuwe manier van managen heeft gevonden. Perfect! Succes verhaal, hij en Arne God!
Hmm, ik weet het nog zo niet met Pepi maar goed, we gaan 't zien.
🤣🤣🤣🤣
Nou en joh... Ik zie welles een wedstrijd van PAOK Thessaloniki en daar hebben ze ook netten. Valt bijna niet op.
(Z)Wimpie... Het is gewoon reeël om de speculaties kenbaar te maken. Zo gaat dat toch in de voetballerij. Lekker speculeren man, hoort erbij. 'T is misschien ook om de spelers een beetje te motiveren als ze dit lezen (niet dat ze gemotiveerd hoeven worden dit seizoen om goed te spelen). Vanavond 2-0 winnen van die Joden. DeMazzel
Haha, nice... Wat een schot had die gisteren! BI-ZAR!
Hield ff me hart vast hoor... ******.
***********. Wel goed gespeeld!
Echt hé. Je slaat de spijker op z'n kop. 🤣🤣🤣
Hey Aboutaleb... 🎶🎶
Ohbwat heerlijk! Ken weer slapen. 😍😍
"Zerrouki" 🤣 heb jij onder een steen geleefd?
🤣🤣🤣
Prima overwinning. Had niks anders verwacht. Dit moest gewonnen worden. Op naar zondag! 💪
Ja, heel fijn om te lezen dit hoor! Toppertjes weer die goede waarde voegen aan dit elftal met een goede groei in het vooruitzicht!
Hopelijk zijn de spelers weer een beetje opgeladen na het duel met de neusjes. Dit zou na zondag een wedstrijd moeten zijn die je wint ongeacht hoe we zelf spelen. Uitlopen is nu het belangrijkste. Gimenez in de spits en gaan.
😂😂😂
😂😂😂
Bronnen roepen dat hij al in een Feyenoord shirt is gezien en een 020 shirt in de fik steekt. :P
"Volgens de politie helpt dit om de supporters beter te scheiden en zo de kans op rellen te verkleinen". Zijn er ook uitsupporters bij dan? Dan heb ik namelijk iets gemist... Maar om Feyenoord supporters te scheiden lijkt me een beetje raar toch?
Kan me het volgende nog voor me halen wat ik van de week heb gelezen ergen: "we gaan nooit kopen voor het kopen"... En wat lees ik nou... Halen we een speler van een club die normaliter in de top 10 staat maar nu onderaan bungelt... Ik ruik leugens.
Echt he... Jelrik vind zichzelf stoer denk ik.