GrazianoGyan

168

Laatste reacties

Buiten Alireza misschien, laat Feyenoord deze spelers nu ook echt niet gaan. Qua transferbedragen zullen het ook niet te weigeren biedingen worden. En geloof ook niet dat de spelers moeilijk doen als Besiktas op de stoep staat.
Ja dat klopt. Maar nu Walemark vertrekt, wellicht dus een Dilrosun nog. Op rechts zitten we nog ruim maar op links met Ivanusec en Sauer valt het wel mee. Kan Paixao daar nog wel maar die laat je liever op rechts staan natuurlijk.
Hoe zit het eigenlijk met Idrissi/Sinisterra? Dat Sinisterra het niet is geworden begrijp ik. Maar Idrissi zou klaar staan. Komt dit door tegenvallende uitgaande transfers of is het vertrouwen meer verschoven naar Sauer?
Dan zou Paixao toch wel meer namen gaan volgen uit dat team? Alleen Bitello is recentelijk toegevoegd. Waarbij ik overigens niet denk dat een deal per se dichterbij is. Maar vanwege de interesse zal er vast contact om bij mekaar te informeren.
Als het een versterking is dan hoop ik dat Feyenoord er anders over denkt.
Speler staat open voor Feyenoord maar wil nog even wachten op andere club/competitie?
Na die wedstrijd hebben we nog 29 competitiewedstrijden te spelen. Die wedstrijd zal niet gauw te boek staan als de wedstrijd waarin we CL zijn misgelopen.
Dat was in de laatste wedstrijd toch. Als wij naar Heerenveen zijn geweest volgen er nog 8 competitiewedstrijden. Tevens zit er nog wel een verschil tussen een doelpunt maken of een rode kaart aannaaien. Dat hij zich sportief wil laten zien met mooie acties en goed spel zal iedereen begrijpen. Probeert hij onsportief te winnen, dan word het anders.
Ook niet door PSV. Mooi Berghuis binnenboord kunnen houden met een nieuw contract.
Een topper zeker niet en was toch ook niet Feyenoord's eerste keus, wat dat betreft jammer dat Idrissi het uiteindelijk geworden is. Maar zo slecht als hij word neergezet is ook weer erg overdreven. Het was wel een buitenspeler waarbij Kokcu vaak de bal kwijt kon. De klik met Hartman werkte ook erg goed, wat voor de tegenpartij lastig te verdedigen was. Hoe vaak hebben we Hartman wel niet los gezien op de achterlijn. Uiteindelijk werd er wel te weinig rendement uitgehaald. Maar de laatste maanden, sinds ...
Zal je zien komt die weer niet opdagen.
En wat als Dinamo morgenavond de thuisnederlaag niet weet goed te maken? Krijg je weer een ander verhaal.
Over jeugdspelers die net nieuw bij zijn het eerste word wel vaak overdreven positief gedaan. Zal wel komen omdat er nog geen negatieve herinneringen over zijn. AEB en Wehrmann werden ook de hemel ingeprezen. Hartjes was 2 jaar geleden in de voorbereiding de nieuwe Frenkie de Jong. En het aparte is, jeugdspelers die het redden zoals een Kokcu,Malacia,Bijlow worden dan weer hard aangepakt. Qua niveau mag je naarmate de jaren ook wat meer verwachten maar die kritiek van supporters gaat vaak nergens over. B...
Moet je het dan maar helemaal niet proberen? Als je de verhalen mag geloven was een Gimenez ook onhaalbaar qua salaris vergeleken met Mexico. Szymanski was normaal gesproken ook nooit een optie.
Ik denk eerder dat dit tactisch was, winnen staat echt wel voor op. Pedersen had je voor zijn loopvermogen wel kunnen gebruiken maar dan was je een stuk minder aan voetballen toe gekomen.
Middenvelder-aanvaller Nederlander-Marokaan 26 jaar-27 jaar geen eredivisietitel/wel eredivisietitel
Mand is toch een begrip geworden sinds een interview van Maxim Hartman? Dacht altijd dat dat er mee bedoeld werd. Dat het verhaal te lang is en korter moet.
Er word veel vergeleken zonder de omstandigheden mee te nemen lijkt het wel. Dat een vd Ven in een grotere competitie speelt, jonger is en een langer contractduur heeft word niet meegenomen. En hoe objectief word er gekeken naar een eigen speler. Over Kokcu de laatste 2 jaar veelal gelezen dat hij nooit komt opdagen in grote wedstrijden en geen corners kan nemen. Maar als het om zijn transferbedrag gaat is iedereen het er over eens dat hij minimaal 40 miljoen waard is. Geertruida is inmiddels 23 jaar en ...
Met een Trauner en Hancko hebben we het verlies van de voorgaande cv's toch ook aardig opgevangen. Geertruida 1 op 1 vervangen zal vast weer een uitdaging zijn, maar mocht er geld vrij komen voor een rb en cv dan kan het voor het elftal in zijn geheel toch wel sterker worden.
Mee eens. Het zijn keuzes die gemaakt moeten worden maar zou beide gevallen begrijpen. Voor de rest weten we nu niet wat er met het geld gebeurd. Wellicht dat er ruimte komt om meerdere posities aan te pakken. Een Trauner is voor weinig gehaald en stond er gelijk. Hancko had de taak om Senesi op te volgen en was vanaf dag 1 minstens gelijkwaardig. Geertruida verkopen kan een ramp zijn maar net zo goed weer een opbouw zijn om ons sterker te maken.
Aan de andere kant, als je met Geertruida erbij het misloopt. Loop je en CL geld mis, en je krijgt volgend jaar maar de helft voor hem. Gokken op CL hebben we in het verleden eerder gedaan en hebben we vandaag de dag nog pijn van. En wellicht worden er goede dingen met het geld gedaan waardoor we nog steeds een goed team houden.
Jazeker het was toen erg vermakelijk. Scheelt ook dat het voor ons goed nieuws werd. Als jij had gezegd dat hij zou komen en het bleek niet te kloppen dan was het toch anders geweest. En het verhaal is ook mooier als jij de waarheid spreekt. Dan heb je als supporter een keer inside informatie over een inkomende speler. Die deel je netjes maar alles pakt verkeerd uit waardoor niemand je gelooft. Maar goed nu herkansing met Vitik.
Ik moet zeggen dat ik je eigenlijk wel geloofde, het leek me ook sterk dat iemand zo zijn best deed met details. Maar het was wel mooi dat alles wat je hier schreef, niet uit kwam. Ik weet ook nog wel die ochtend dat het verhaal ging dat Hancko hierheen zou heen vliegen en dat je zei dat je hem wel zag rijden maar zeker niet in de richting van het vliegveld. En volgens mij kwamen toen smiddags al de verhalen dat het rond was of ging komen.