Huppiehuppie

17

Laatste reacties

Lastige is dat wij lang niet alle opties weten die jij wel weet. Als leek zonder meer (optie) kennis denk ik een prima selectie met zat potentie. Er zijn altijd spelers waarvan je denkt: had ik misschien niet gekozen of waarom die speler niet. Maar er zal zoveel meer spelen als wij weten voor een speler wordt gehaald. Neem als voorbeeld Mannsverk. Al heel lang staat hij op de lijst. Uiteindelijk wordt hij niet meer gehaald maar gaat die club uit A’dam er mee aan de haal. Wat was nu de beweegreden om he...
Lieve mensen, ga er maar van uit dat er niets meer komt. Er is denk ik geen budget meer. Bitello was anders al wel eerder gehaald en niet nog op de laatste dag. En Geert gaat niet weg tenzij ineens een club 40 milj plus gaat bieden. Dus een lekker rustig dagje.
@FTM, daar hoeven we niet voor te vrezen toch als dan Nino, ivanusec en nog een mooie aankoop komen? Of ben je bang dat we niet dan nog goede versterkingen krijgen?
Als dit alles maar niet ten kosten gaat van Paixao. Dit moet echt veel gaan spelen. Die gaat / moet voor ons geld gaan opleveren.
@FTM, is Feyenoord nu gewoon op meerdere paarden aan het wedden en kijken welke er uiteindelijk kunnen komen? Lijkt mij dat ze niet allen haalbaar zijn.
@FTM, helikoptervlucht voor hem mogelijk of nog lang niet in die fase?
Als dat zo is dan Szymi lekker laten gaan en gelijk die halen.
@FTM, is eigenlijk Mannsverk helemaal niet meer in beeld?
Samen met Kokcu de belangrijkste speler van afgelopen seizoen. Erg jammer als hij gaat. Maar we mogen ook trots zijn op ons cluppie dat er zoveel interesse is in onze spelers. En nu hopen dat we een mooi bedrag gaan vangen en goede, talentvolle spelers terug krijgen. En dan weer aan Arne om te gaan bouwen.
Ja toptalent. Maar duurt nog 3-4 jaar voor hij misschien er klaar voor is. 🤪
“Gewoon” een breedte versterking. Nog zo vroeg in de zomer transfer periode. Er zal waarschijnlijk nog zat gebeuren.
Ik denk dat Feyenoord niet de nieuwe club voor Pepi wordt. Te duur. Ik denk eerder dat er spits komt die we nog niet kennen. Net als vorig jaar met Santi.
Als dit maar niet de Gnonto van deze zomer wordt
Op basis van gevoel of inside informatie?
Slot pretendeert altijd netjes en correct te zijn. Misschien moet hij haar dan ook terug in haar hok zetten?
Hoop wel dat de soap niet te lang gaat duren. Haalt alleen maar de glans van de prestaties en naam van Slot af bij velen.
Dit is een veel realistischer bericht. Slot staat open voor Tottenham. Dat wil dus niet zeggen dat hij perse erheen wil kost wat kost. Als Feyenoord hem dus niet laat gaan dan gaat hij ook niet. En dat de zaakwaarnemer van Slot kijkt wat er mogelijk is lijkt mij logisch. Die verdient er zelf ook aan en probeert tevens beste voor slot eruit te halen. Ben heel benieuwd hoe dit zal.gaan (af)lopen. Feyenoord heeft het vrijwel zelf in de hand wat er gaat gebeuren.
Lastige van dit bericht is dat dit naar mijn idee gewoon niet klopt. Slot zal nog geen direct gesprek hebben gehad met Tott of hij liegt daarover. Dit zou pas mogen/kunnen als Feyenoord zelf is benaderd en goedkeuring heeft gegeven. Iets wat Slot zelf ook al die tijd heeft beaambt. Dus hoe kan deze bron nu zeggen "dat slot hen enorm heeft overtuigd in zijn sollicitatie gesprek(ken). Zie uitgebreider bericht van deze bron op FR12.nl. @FTM, klopt dit bericht toch wel of plaats je dit bericht gewoon door...
Zwaar klote maar er zal wat moeten gebeuren om dit echt op te gaan lossen. Misschien goed om ook elkaar als supporters eens te corrigeren op dit soort gedrag. Deze groep idioten verzieken het voor de echte supporter en daar wil je toch niet de dube van zijn. Aanpakken die gasten
@ftm En Nijenhuis?
Ik snap nog steeds niet dat de club verantwoordelijk wordt gehouden voor iets waar zij niks aan kunnen doen. Degene die het spandoek hebben gemaakt kun je als club niet tegenhouden en het is ook niet in eigen stadion. Juridisch klopt dit voor geen kant lijkt mij. Maar goed. UEFA heeft natuurlijk eigen wetten
Is Mannsverk zo duur dat Zerrouki interessant is om voor een flink bedrag te kopen?
Hij is in ieder geval beter als Zerrouki