Jord

50

Laatste reacties

Ongelooflijk teleurstellende terugkeer in een feyenoord shirt van Bart Nieuwkoop. Zal zijn spel toch snel moeten verbeteren want is in mijn ogen verre weg de zwakste schakel in dit zeer goede Feyenoord.
@FTM, ik lees in meerdere reacties dingen over Til. Heb ik iets gemist? Heeft Fwyenoord interesse in hem?
Ben ik nou de enige die het belachelijk triest zou vinden als de gast onze nieuwe rechts achter moet worden. In aanvallend sterk en kan goed koppen maar nadat hij mee gaat naar voren is hij bijna nooit op tijd weer terug en laat hij iedereen lopen. En dit is niet gebaseerd op een mening maar op het feit dat ik Twente het hele seizoen gevolgd heb.
@FTM, volgt Feyenoord de ontwikkelingen rondom Ruud van Nistelrooy? Ik zeg niet dat ik hem een van de topkandidaten vindt om Slot op te volgen, maar Van Nistelrooy heeft echter wel 2 prijzen gepakt in zijn eerste seizoen en Feyenoord de enige nederlaag van het seizoen bezorgt. Nou is er wel het een en andere te zeggen over die wedstrijd.
@FTM, Fabrizio Romano verteld net dat Xabi Alonso bij Leverkusen wil blijven. Slot was na Nagelsmann en Alonso toch de 3e keus van Tottenham?
@FTM, wat is jouw eerlijke mening over deze transfer? Ik vind het een aardig flink bedrag, echter wanneer Azarkan die kant op gaat voor +-2mil ben ik tevreden over de transfer.
@FTM, hoe hoog is de koopoptie op Wellenreuther?
@FTM, zijn er ook clubs daadwerkelijk geïnteresseerd in Alireza? En wat gaat Feyenoord doen wanneer clubs zich melden voor hem deze zomer?
Zeker omdat we tegen 13 man van Roma spelen. Gewoon keihard gevochten en niet het gewenste resultaat behaalt helaas...
@FTM, wordt Walemark deze zomer weer bij clubs aangeboden voor een uitleenbeurt? Twente lijkt me een interessante optie voor hem, zeker nu Cerny, Cleonise en volgens mij ook Misidjan daar weggaan.
@FTM, stel dat Twente zich meld met een bod. Gaat Feyenoord dan hoog in de boom zitten aangezien Twente dat bij Hilgers en Zerrouki ook deed? Het lijkt me niet dat Feyenoord hem voor een prikkie wegdoet nadat ze ons de absolute hoofdprijs willen laten betalen voor hun spelers.
Erg geschrokken van de aflevering. Afgelopen weken door alles en iedereen gezegd dat Slot waarschijnlijk nog wel één jaar of twee zou blijven. Nu juist het tegenovergestelde. Uiteraard gun ik hem een prachtige overstap, maar ik zie hem toch liever nog een jaar blijven.
@FTM, is Feyenoord geïnteresseerd in het permanent overnemen van Timon Wellenreuther? Aangezien ze nog een 2e keeper zoeken voor volgend seizoen.
@FTM, is Wellenreuther een optie om over te nemen deze zomer? Feyenoord is op zoek naar een 2e keeper met de kwaliteiten van een 1e keeper en Wellenreuther doet het erg goed de laatste tijd!
Lekker lekker lekker dan
@FTM, Weet jij hoe Slot zelf denkt over de interesse van deze clubs? Hij zei laatst dat hij graag blijft, maar hoe reëel is dat wanneer clubs als tottenham interesse tonen?
@FTM, Hoe wordt er intern gedacht over Dilrosun. Zijn ze tevreden met zijn prestaties en vinden ze dat de transfersom een goede investering is geweest?
Viel te verwachten. Ik gun Kökcü een mooie stap deze zomer wanneer een club komt met een goed bod. Dank voor de reactie FTM
@FTM, Speelt er op het moment iets rond uitgaande transfers waar je al uitspraken over kan doen? Clubs die bijvoorbeeld interesse hebben of die al op de tribunes hebben gezeten?
Inmiddels reactie hierop gekregen (zie artikel over pushmeldingen)
Dat is mooi nieuws! Hopen dat Sauer zich zo door blijft ontwikkelen. Wederom dank voor de reactie!
Dank voor de reactie! Ik kijk uit naar de nieuwe podcasts!
@FTM, Hoe wordt er binnen feyenoord over Sauer gedacht? Zijn ze geïnteresseerd om hem permanent over te nemen of is er twijfel binnen het bestuur?
@FTM, Zijn er nog namen waar Feyenoord afgelopen 2 transferperiode geïnteresseerd in zijn geweest die je met ons kan delen? Namen die onhaalbaar blijken of geen interesse in een overstap hadden.