Jordydeheer

21

Laatste reacties

Is ivanusec hiermee van de baan? Of gaan ze ook nog voor hem?
Nee, nee en nog eens nee. Kies dan voor een mooiere club. Is natuurlijk mijn eigen mening. Maar blijft jammer als ze weggaan.
Goeiemorgen KAMPIOENUHHH!!
Kippenvel. Samen met men 2 jaar geleden overleden vader gekeken en keihard gejuicht. 78 jaar toen maar hij sprong uit zijn stoel. Mooie herinnering.
Even off topic. Toornstra hoort ook gewoo bij de huldiging te zijn. Hij heeft dit seizoen nog 3 wedstrijden mee gespeeld En dit verdiend onze club icoon ook.
@FTM heb je geluiden gehoord over dat azarkan volgend jaar de kans bij feyenoord krijgt?
Is het mischien niet verstandig om een rechtsback te halen. Zodat geertje centraal kan blijven. Pedersen blijft ik toch van te laag niveau vinden.
3 woorden. Krijg de *******
Zat idd hetzelfde te denken. Vooral omdat ik hem graag terug zie bij feyenoord.
Kan bij zo een opzichtige fout van een scheidsrechter er geen zaak aangespannen worden?
Sarri schijnt zijn ster speler rust te gunnen. Hoe erg onderschat die vent ons feyenoord. Niet dat ik het erg vind.
Is het misschien niet een voor de hand liggende reden. Dat arnesen misschien nog zieker is dan wij hier allemaal denken. Komt natuurlijk niet snel naar buiten hoe ziek die misschien wel niet is.
Contract ondertekenen kan via de computers. Met een daarin onder voorbehoud van een goeie medische keuring. En de medische keuring kan dan morgen. Dus is mogelijk.
Is feyenoord 1 klaar op de transfermarkt?
Mijn vader haatte hem. Precies om deze reden. Dat terwijl mijn vader de minst haatdragende persoon is die ik heb gekend. Daarom vond ik het zo bijzonder. Maar grappig om dan nu weer terug te lezen dat meerdere supporters deze gevoelens deelde.
1908 heeft op insta laten weten dat het niet van de baan. En met een klein uurtje er een update over zerrouki komt hier.
Weet je al hoelaat je ong weer live gaat? Echt top dat je dit doet. Hopelijk kan je van je hobby je werk maken.
Dit is gewoon goed beschaafd nederlands. Zegt meer over jouw taal gebruik dan die van FTM. Dat jij dit een raar woord vind. Groetjes
Ging bij anderlecht toch ook een beetje op de zelfde manier. Eerst op non actief. En daarna moest die weg.
Feyenoordyouthwatcher is op vakantie. Zal dus na zijn vakantie weer komen.
Fisherman and friends sterk spul zeg. Hopelijk krijgt mr feyenoord van de 21e eeuw tot nu toe een waardig afscheid.
Vreselijk om Jens te zien gaan. Was de lievelings speler van mijn vorig jaar overleden vader. Hopelijk krijgt Jens het afscheid wat hij verdiend.
Ik zat op een terrasje in de regen en daar hoorde ik door de wind gedragen de moeder van de vriendin van hartman zingend vertellen dat hij ging starten. Je hoeft me niet te geloven maar is echt een betrouwbare bron.
Bij transfer stories van dilrosun zag je dat het kindje deze al kreeg.