Mawko

190

Laatste reacties

Mocht het doorgaan, dan is Ueda eerder terug voordat deze speler speelgerechtigd/speelklaar is…. Dan kan het met de verwachte verkoop van Gimenez in de zomer toch wel een logische transfer zijn…
Goed nieuws! Gaat Feyenoord ook nog een poging wagen om Geertruida te verlengen? (al is het maar om een zo hoog mogelijke transfersom veilig te stellen)
Oefenwedstrijden zijn er nou eenmaal. Dit zal niet veranderen. Feit dat je veel internationals hebt, hoort bij een topclub.
Voor iedereen die aan t piepen is over het stoppen van vriendschappelijke interlands: Gaat NIET gebeuren! Hoort er nou eenmaal bij als je goede spelers en dus veel internationals hebt….
Het lijkt wel of de boetes is de prijzen zijn verdisconteert….
Zou top zijn als hij nog weg zou kunnen… Ik vind echter dat we ook zonder hem genoeg opties hebben, waardoor het mij niet logisch lijkt om een vervanger aan te trekken…
Vervanger lijkt me niet nodig…. Ook als Hendriks blijft zou hij bij een blessure van Hancko niet in de basis komen (Trauner Geertruida en daarna nog Beelen)
Pfffff
Zoon van Octaaf
Ik vind dat v/d Belt sowieso geen miskoop is. Beste speler van de KKD van vorig seizoen voor 850.000. Ook wanneer blijkt dat hij het niveau voor Feyenoord niet heeft, dan verwacht ik nog steeds dat je hier geen verlies op gaat maken…
Hopelijk levert hij minimaal het aankoopbedrag op….
Had graag langer gezien… Maar voor nu goed nieuws
Hij moet gaan waarbij die het meeste kans heeft op speeltijd
Hoe betrouwbaar is deze bron? En in hoeverre geverifieerd bij de bronnen van deze site?
Ik denk dat hij bij Heerenveen het heel erg goed gaat doen. Is nog altijd heel erg jong
Ik denk dat Walemark bij Heerenveen zomaar kan gaan excelleren….
Zou goed zijn als er nog een aantal spelers weggaan: Hendriks, Kasanwirjo, Walemark, Dilrosun en/of Jahanbaksch
Worden op transferroom alleen spelers aangeboden door clubs? Of kan dit ook door makelaars/zaakwaarnemers worden gedaan?
Worden op transferroom spelers aangeboden door clubs? Of kan dit ook door zaakwaarnemers of makelaars worden aangeboden?
Al die Nederlandse aankopen gaan gebukt onder het hoge verwachtingspatroon…. Vorig jaar begon Paixao bijvoorbeeld ook niet goed, maar die krijgt amper mee hoe hij in de media wordt beoordeeld…..
Ja snap wat je zegt. Ik zou het van de fitheid van Trauner af laten hangen…
In hoeverre hebben we eigenlijk een nieuwe RCV nodig? Gezien Trauner en Van Beelen. Daarachter Kasanwiro nog. Ik zou eerder een goede RB halen.
Oogt wel als een sterke verdediger… Ook wel voetballend naar voren… (ben benieuwd of die dat ook kan als die onder druk komt). Verder oogt die niet echt snel…
Ben benieuwd of deze beter is dan Trauner….