RoodWit

6

Laatste reacties

Dilrosun lekker verpatsen, en ali houden. Goed voor hem, en goed voor het team.
De tijd van voor een dubbeltje eerste rang zitten is voorbij. En zo'n meevaller als Aursnes komt ook eens in de zoveel jaar voor. Deze jongens kan er meteen staan ipv mannsverk die al 2 maanden niet gespeeld heeft.
Jij bent zo iemand die zich laat vertellen wat ie wel en niet moet en mag doen. Focked op leven heb je dan man.
Vuurwerk acties, en eventueel dingen die fout gaan lekker onder de verantwoording van de clubs zelfs. Heeft de Uefa geen ******* mee te maken, en kunnen ze ook nergens op aangesproken worden. Opgelost!
De on de handjes klappend en stil zittend op je stoeltje publiek bedoel je? Nja als je daar een stijve *** van krijgt dan nooit meer komen aub.
Vind t nogal wat, iemand die gekocht is voor 7,5 miljoen niet gebruiken in het eerste . Kan je Slot heten, maar dat is gewoon dom.
Ben gewoon eerlijk en zeg dat het geloof dat je aanhangt, niet hetero mensen het liefste in mekaar tikt, of hoe ze dat ook doen in die landen. Verder is het natuurlijk onzin, dat gedram met die lhbtqifjw sekte. Mensen zijn gek aan het worden.
Teveel spelers die elke week op een andere plek staan. Zo zijn we over 3 jaar nog steeds in zgn opbouwfase 😑
Die regel schrappen, en fakkels in het stadion legaal maken. Mensen vinden het mooi, elftal vind het mooi, win win. En bespaar me die 1x per 2 jaar iemand gewond door fakkel verhalen.
Oostenrijk kom je alleen binnen als je prikjesgeil bent, en Rome zal wel de uitwedstrijd zonder publiek worden. Maar 1e in de poule moet te doen zijn!
Of iemand nu af en toe een relletje trapt, of netjes op zijn stoeltje gaat sjaaltje zwaaien, zijn allebei Feyenoord supporters, hebben we veel van die betweters hier niet voor nodig om te bepalen wie wel of geen supporter is. Enfin: Denemarken betaal je je scheel voor een pilsje. Oostenrijk kom
Danillo eruit man. Meteen beginnen met Gimenez!
Roma, Freiburg en Nantes... Leuke poule met awaydays😎
Beetje jammer dat dit allemaal zo lang moet duren, en op het laatste moment. Spelers niet speelgerechtigd, belangrijke punten laten liggen in het begin van het seizoen omdat je nog niet met een volwaardige selectie te maken hebt. Man man.
Dat dode spel momenten nog steeds door kokcu genomen worden is sws raar. Kerel bakt er geen ruk van.
Het zou contractueel vastgelegd moeten worden, geen transfers tussen onze mooie club, en dat clubje uit de hoofdstad.
Controle, controle en nog meer controle…