TvT

128

Laatste reacties

Werkelijk mond open gevallen toen dit vanmiddag voorbij kwam op de radio. Om te beginnen een woordvoerder met Jordaans spraakgebrek die met punten komt over een stadion van een club waar een sfeer is waarvan iedereen zijn vingers aflikt en daarbij een directie die van aanpakken houdt indien er zaken voorvallen. Nee dan in 020; die malloten staken het seizoen ervoor hun eigen vak in de hens bij het begin van de klassieker waarbij tevens, zonder supporters wederom dat Picornie doek wordt getoond. Daar ...
Inderdaad al teveel gedronken…maar jij bent echt een eikel!
Zerrouki en Wieffer moeten wel gaan schitteren nu Schouten en Mansverk bij de concurrentie wat laten zien. Schouten lijkt schot in de roos, Mansverk gaat de ellende (die ook weer overwaait) op korte termijn…
Ik moet ook steeds zo lachen om die borden in de Kuip…als je ziet dat Bijlow langer is dan Trauner!
Precies; je moet zoveel wedstrijden en ook op alle 3 de fronten dat je beide keihard nodig hebt voor die ene positie.
Als hij dit zelf wil. Betreft rechtsback en sportief wil hij anders.
Lang zal zelf nog wel laten zien bij PSV dat we blij mogen zijn dat ie niet bij ons zit
Oooh…het was dus IvanuTsjech heel de tijd!
Komt nog wel wat uit de hoge hoed laatste dagen. Zou nog steeds niet raar bindingen dat men bij Wijnaldum uitkomt (die schijnbaar hoopt in US of in de woestijn te komen (begrijpelijk)). Dan heb je een 10, met CL ervaring en een fatsoenlijke aanvoerder! Kan die bartolli ook komen 😃
En Zagreb moeten ze te vriend houden anders komt Ivanusec niet…tricky deze
Vorig jaar startte we ook met een saaie 0-0 tegen Heerenveen…was best een prima seizoen ; )
Idrissi ipv Ivanusec! Hahaha
Fles balsamico
Precies; maar nog even geduld. Die Kroaat zal heus komen en ik denk nog steeds dat ze voor CL niveau voor Wijnaldum gaan op 10 nu Bullaude weg is (en dat was geen 10 maar nog ergens daarvoor). Die jongen van Zwolle kan dan rustig komen omdat Gini niet alles kan spelen en die wil zichzelf echt wel laten zien in het Feyenoord shirt. Paar jongens verkopen en nog wat niveau buitenkansjes laatste week. Hij gaat lekker!
Het wordt gewoon Wijnaldum gratis oppikken in laatste week…zoals verwacht. En daarbij helemaal geen straf; ervaring en zal ook echt niet alles kunnen spelen maar dan het van den Belt ook zijn kansjes.
ps…hoop er natuurlijk volledig naast te zitten
Precies…maar zonder Geertruida valt het team, ongeacht wat er bij komt, echt wel in de komende paar maanden. Dan krijgt zo’n trainer het wel weer op de rit, maar je wil gewoon overwinteren in de CL…en dat gaat momenteel niet meer lukken.
Ik blijf het lastig vinden…neusspelers die voor meer gaan dan Geertje…en hij is echt de aanpakker nu (zonder Orkun) en je gaat CL .Spelers die de club ademen zijn dan nodig. Wie gaat het anders doorgeven aan de rest; hoe mooi het is om voor deze club te spelen. Snap de financiën…maar sportief was het eindelijk is op niveau. Love you, Feyenoord!
Hij mag gewoon niet weg…maar als ie gaat; 40! En dan halen we die Sutalo…alleen maar om 020 te sarren!
Ik denk ook van niet. Jammer maar alsnog een aardige window tot dusver. Als hij niet komt zou Wijnaldum dan nog als laatste wapenfeit komen in de laatste week? Dan zetten ze Stengs gewoon op rechts waarschijnlijk.
Zie vertrek van Geert niet meer als cadeautje. Hebben de kwaliteit gewoon nodig.
Kritisch? Hou deze man weg bij een bit aardappelschilmesje!
Die gast van Volendam