Wesley23

49

Laatste reacties

Denk jij echt dat dat aan Ueda ligt of aan het veranderde spelbeeld/opvatting van fortuna in de laatste minuten van de wedstrijd. Kijk ook die kans van Ueda, moest er ook in. Kan niet ontkennen dat Gimenez uit vorm is, maar Ueda is niet veel beter op dit moment en daar doet het zogenaamde kansen creëren gisteren laat in de wedstrijd niets aan af..
Maar die 14e plek zal vast niet komen doordat de supporters lazerus zijn van het drinken van Veltins bier, bitte.
Voorgeschiedenis heeft toch niets te maken met boetes die je nu krijgt, buiten een voorwaardelijke straf maar dat heeft hier geen betrekking op. Precies zoals in het stukje ook staat, als je zorgt dat het ene niet gebeurt, krijg je wel weer een andere boete. Gewoon een verdienmodel van de UEFA.
Ik baseer mijn mening simpelweg op het feit dat Feyenoord het doek goedgekeurd heeft. Als notabene Feyenoord het doek goedkeurt, dat moet voor negatieve figuren zoals jou al genoeg duidelijk maken dat het doek gewoon door de beugel zou moeten kunnen Je kan dus heel bijdehand komen doen (ook gezien je andere opmerkingen omtrent dit onderwerp), we weten allemaal hoe pietluttig de Uefa is met hun regels, kijk o.a. maar naar de boete met de 12e minuut tegen AS Roma thuis. Dus ja die twee punten maken het voo...
Oh jij bent er dus zo'n eentje die gelijk van het ergste uitgaat en gelijk aanneemt dat er iets verkeerd op staat.
UEFA is leuk zolang ze maar geen achterlijke boetes geven voor een ludiek spandoek met een grote knipoog..
Ga janken hoor!
Ja alleen nu hebben zij hoe bizar ook, nog een kans om dit recht te trekken. Dat had zondag never nooit meer gebeurd geweest en dus ook niet als je een 0-3 als eindstand had aangehouden.
Eentje in de rust en dat telt dan weer niet als wisselmoment.
Je snapt hem echt niet of doe je alsof.. Feyenoord is natuurlijk de beste club van de wereld he ;)
Ik zal toch zelf wel weten of ik in een wachtrij heb moeten staan of niet!
Nee geen wachtrij niets, dat was toen niet aan de orde. Dus nogmaals en ik blijf in herhaling vallen, mensen hadden toen gewoon een seizoenkaart kunnen kopen, maar hebben dat toen niet gedaan. Nog niet de successen die er nu waren en daarmee gaat dus veel gepaard. Dan moeten ze nu niet klagen dat er te weinig plekken zijn, want mocht er weer een periode aankomen zonder successen, hoor je diezelfde personen ook niet meer. Maar dit is een eindeloze discussie denk ik ;)
2 jaar geleden heb ik zelf een seizoenkaart kunnen bijkopen, op de gele sector. Voor het succes seizoen in de Conference League. Als het mij lukt, lukt dat ook een ieder ander, want had niets met mijn eigen seizoenkaart te maken m.b.t. voorrang ofzo. Maar dit was voor het succes in het seizoen van de conference League. Dus ja het zijn wel degelijk successupporters, want als het mij toen lukte, hadden anderen ook kunnen kopen. Niet na dat seizoen nee, toen wilde iedereen er bij horen en zeker na afgelopen...
Precies dit!
Twee seizoenen geleden had zo'n wijf welke altijd uitwedstrijden pakt met Feyenoord, haar kaart doorverkocht voor de finale van de Conference League. Alles was bij Feyenoord bekend maar er is geen reet aan gedaan (alleen terug gezet van Diamond naar gold maar dan heb je nog voorrang voor 9 vd 10 uitwedstrijden). Als Feyenoord er dus zelf al weinig tot niets aan doet, hoef je helaas niet te verwachten dat mensen stoppen met doorverkopen. Hoe schandalig het ook is dat supporters over de ruggen van eigen su...
Misschien even logisch nadenken dat als we weer een jaar of twee 3e of 4e worden, je de huidige Kuip niet eens gevuld krijgt. Succes supporters hou je overal. Of je de Kuip wilt vervangen voor een nieuw stadion, moet je zelf weten en kan je je beweegredenen voor hebben. Maar niet als reden omdat er nu zoveel vraag is naar kaarten. Dat gaat samen met het succes wat er nu is en is gezien Feyenoords verleden geen garantie voor de toekomst. Verder de Kuip schalen onder beton van 90 jaar oud, dan ben je voor ...
Jij moet je naam veranderen in Zuurspons man, wat een vreemde zure reactie..
Nou dan heb jij Liverpool niet goed gevolgd of je vindt dat iemand na 1 seizoen jarenlang een topspeler is geweest. Zat vaak genoeg op de bank, evenals erna bij PSG en bij Roma heeft hij, mede door zijn beenbreuk, ook geen potten weten te breken. Dus gewoon al jarenlang om te huilen.
Heeft geen *** met een mening van Derksen te maken, ieder weldenkend mens denkt hier het zijne van, hypocriet gedrag. Prima dat je in de zandbak gaat voetballen hoor, maar niet als hij staat voor wat hij altijd bij anderen in zijn strot probeert te duwen. Anderen de les lezen maar nu daar gaan voetballen. Hypocriet gewoon.
Als je het zo bekijkt hebben we ook vele jaren ongeluk gehad. draai dat eens om, dat als we dan net wat meer geluk hadden gehad, waren we waarschijnlijk kampioen geworden. Dus nogmaals, dit is als als als en dat telt gewoon simpelweg niet. We zijn kampioen geworden ook met Wieffer en Hartman, omdat mede Slot hun ook zo goed heeft gekregen. Dat is geen geluk, maar kwaliteit van de spelers én trainer(s).
Zo kan je aan de gang blijven natuurlijk met je heel veel geluk. Dat is kwaliteit geweest toch? Als we iedere week na een kwartier drie rode kaarten hadden gepakt waren we laatste geworden. Ben het eens dat je aan de hand van een filmpje niet altijd het juiste beeld hebt en er ook schromelijk wordt overdreven. Maar dat je vorig jaar met heel veel geluk kampioen bent geworden en anders derde was geworden, dat vind ik ook schromelijk overdreven.
Nee hebben nog gewoon de licenties hoor. Wij vallen sowieso onder de uefa en niet fifa, dus staat totaal los van elkaar.
Je schrijft je naam Reza verkeerd, Razzia 🤮