danieeeeeeellll

292

Laatste reacties

Mochten we doorgaan naar de achtste finales, verwacht ik dat hij zelf best graag blijft, tenzij Madrid komt. Nu maar hopen dat deze twee clubs dan nog steeds bovenaan staan, dan hebben ze hopelijk geen extra spits nodig.
enorm jammer. Ook nog eens zo midden in het seizoen.
Hopelijk betekent dit dat Coolen ze goed heeft aangepakt.
welke naam voor het middenveld
hoogtepunt was wmb die aanval vlak voor de 3-0 tegen Heerenveen. Jammer dat die er niet in ging, was echt geweldig.
Op zich mogen we nu wel stoppen over Atlético. Ja, we speelden goed, maar uiteindelijk hebben we wel gewoon verloren. Beetje kleine-clubmentaliteit om zo lang door te blijven praten over een verliespartij waarin ook gewoon genoeg mis ging (zie alle drie de tegendoelpunten)
Erg onder de indruk van Stengs en Zerrouki vandaag
en Daley Blind heeft ook gewoon een prima pass
Ik dacht eigenlijk dat amateurvoetbal sowieso al alleen de O17 en O19 had.
Zou ook wel raar zijn als dit niet in overleg met Volendam is gedaan. Ajax moet niet zo verontwaardigd doen. Gewoon meewerken. Dit is jullie schuld.
Heb twee clubs waar ik hem graag zou willen zien: Arsenal en Real Madrid.
Dit is gewoon niet op een volledig eerlijke manier op te lossen. We zouden er vandaag hoogstwaarschijnlijk nog wel een paar gescoord hebben. Bij een reglementaire 0-3 of wanneer er op een andere datum verdergespeeld wordt, kan doelsaldo ons de kop kosten aan het eind van het seizoen. Ook kan Ajax over een maand misschien in betere vorm verkeren. Zelfs als het lukt om het deze week nog te doen heeft Ajax niet meer het nadeel dat zij op donderdag gespeeld hebben, en tegelijkertijd hebben wij het momentum n...
Ik heb die wedstrijd deels bekeken. Het lag telkens volledig open bij Ajax. En bij Marseille is het ook gewoon een zooitje. Dit moeten wij gewoon afstraffen, want dat gaan ze echt niet binnen een paar dagen oplossen. Dat weet Steijn blijkbaar ook, want die hoopt gewoon dat ze zondag boven zichzelf uitstijgen. Daar valt nou niet echt hoop uit te putten voor Ajax-supporters lijkt me.
Wanneer je maar een totaal van 8 wedstrijden speelt, zal het verschil in punten tussen bijvoorbeeld plek 15 en plek 24 helemaal niet zo groot zijn. Daarnaast is zo'n gezamenlijke ranglijst ook gewoon dom naar mijn mening, want de plek waar je eindigt hangt vooral af van hoe zwaar je poule is. Het kan zomaar zijn dat plek 20 een veel lastigere tegenstander is dan plek 12 aangezien alles zo dicht bij elkaar zit.
moet zeggen dat ik het wel knap vind hoe snel Minteh zich aanpast. Komt op net 18-jarige leeftijd vanuit Gambia naar Denemarken, speelt daar 1 seizoen (niet eens bij een topclub) en doet nu al redelijk mee bij ons.
fuuuuuckkkk
wat een kutreactie weer
@FTM is dit de speler van wie jij in de twitter space laatst ook al aangaf dat ze het contract wilden verlengen?
lijkt me dan eerder een verlenging van het huurcontract
contract El Ghazi ontbonden. Liever niet, maar kan dit nog een thema worden?
wat voor regels dan?
transfer Baldé ook afgerond nu
Het is dat Celtic erbij zit. Anders was het wel erg saai geweest qua tegenstanders.
Klopt maar dan lukt het niet via de TV en hier in het artikel staat dat er iets via YouTube is.