deCuyperij

37

Laatste reacties

Er zijn 3 clubs die nu strijden om plek 3. Mocht als gesuggereerd psv flinke puntenaftrek krijgen is Feyenoord 1e en strijden er 4 clubs om plek 2
Wat is alle fronten?
Wat denk je dat rechtstreekse plaatsing voor CL volgend jaar oplevert? Nooit meewerken aan een winterse transfer!
Nee sowieso niet het competitieshirt aangezien de sponsor op de voorkant daarop te groot is en er een wit vlak op de achterkant moet zijn voor het rugnummer.
En twee Wijnaldums?
Bruins en Slory ooit ook bij Excelsior….
Goed nieuws
Blijven duimen
Lekker bezig
Heeft Bijlow tegen jou gezegd dat hij weg wil? Vertrekwens uitspreken is iets anders dan zeggen dat je united wel ziet zitten.
Mensen die zich druk maken om dit soort koppen moeten wat meer vertrouwen hebben in het huidige beleid. Denk je echt dat een speler als Kökcu te behouden is voor Feyenoord? En buiten dat, moet je het willen? Het is goed om nu de jackpot te vangen en je selectie uit te breiden met een mix van directe versterkingen en spelers die binnen 2 a 3 jaar klaar zijn voor het eerste elftal.
Echt jammer, letterlijk totdat hij z’n contract tekende ging het zeer goed. Ik weet nog dat hij doordeweeks z’n contract tekende en zaterdag echt grote kansen mistte. Jammer dat z’n ontwikkeling gestagneerd is. Hoop dat ie het redt daar.
Dit is wel een voorbeeld van hoe het hoort te lopen. Heeft zeer goede en belangrijke goals gemaakt. Maar je ziet dat wanneer je doorselecteert, je uiteindelijk verder komt. Had hij gebleven was de kans op Gimenez een stuk kleiner.
Dat CSU het meest verschrikkelijke bedrijf is voor medewerkers is algemeen bekend in de branche. Ze hebben al jaren een box en sponsoren flink en we weten dat je dan al snel ver komt in De Kuip
Feyenoord is onze kampioen van Cock van der Palm is nog mooier. Die tekst past zo goed bij onze club
Lutsharel
Goedenavond Jozef, Dank voor jouw bericht, maar wij kunnen tegenwoordig onze eigen broek ophouden. Groet DeCuyperij
@Richardvanw Na 6 keer eenzelfde reactie van jou gelezen te hebben dan toch een vraag. Hancko wil blijven in Praag en is volgens jou niet onder de indruk van Feyenoord/eredivisie. Maar wil wel komen als Feyenoord 8miljoen of meer gaat bieden (Aan zijn club)? Leg die is uit?
Hallo Rick taalfout, ga lekker op fr12 reageren met dit soort kansloze opmerkingen.
Als dan ook alle kinderen op FR12 blijven moet deze site een succes worden