FrankSlotenheiligehuisjes

17

Laatste reacties

Feyenoord moet Wieffer niet verkopen dit is de motor op het middenveld. Een zwaar onderschatte speler en we willen volgend jaar toch minimaal voor plaats twee gaan !
Daar gaat Feyenoord echt niet meer aan beginnen !
Er kan ook een deal worden gemaakt met Liverpool !
Feyenoord gaat gegarandeerd vol voor Minteh ! Geweldige speler en een zekerheidje voor de tweede plaats. Heb veel vertrouwen in DTK. Er komt ook voldoende transferregels binnen. Hancko en Beelen en Wellenreuther niet verkopen. Komt goed !
Bijlow met Slot naar Liverpool probleem opgelost. Wellenreuther heeft het subliem gedaan !
Je hebt toch Beelen waarom een speler van 28 jaar ? Ga liever voor Zeefuik en Manhoef. Loïs Openda was indertijd ook een mogelijkheid , nu niet meer te betalen. Zeefuik heeft alles en zal een geweldige spits worden. Niet wachten anders gaat Twente ( Steuer ) er mee aan de haal. Nu nog betaalbaar. Million Manhoef geweldige voorhoedespeler op meerdere plaatsen inzetbaar. Ook niet onbelangrijk kan makkelijk zijn tegenstander passeren en heeft snelheid.
Er gaat niets boven de kuip , een prachtig stadion !
Geweldig nieuws !
Wanneer je 8 MM uitgeeft voor een speler dan mag je toch wat meer verwachten. Zijn balbehandeling heeft veel tijd nodig en hij vertraagt veelal het spel. Zijn traptechniek laat heel veel te wensen over en je ziet zelden een schot op doel tussen de palen belanden. Veelal de tweede ring ! Dit gaat hem echt niet worden.
Gjivai Zechiël een genot om naar te kijken. Is in de pikorde Timber al lang voorbij. Het spelinzicht is voor zo een jonge speler op dit niveau zeer goed ! Hij heeft eigenlijk alles om een topper te worden. Is een goede combinatiespeler met Wieffer, goed loopvermogen en een goed schot. Feyenoord heeft goud in handen !
Helemaal mee eens. Jammer dat ze niet gaan voor Manhoef. Hopelijk kunnen ze spelers verkopen die niet voldoen. Pedersen niet verkopen een zwaar onderschatte speler.
Zechiël verreweg de beste Feyenoorder en dit is nog maar het prille begin. Genieten geblazen. In de pikorde is hij Timber al voorbij.
Gewoon laten gaan en verder kijken zie liever Bullaude !
Geertruida en Pedersen niet verkopen. Zoveel mogelijk het elftal in stand houden.Pedersen een zwaar onderschatte voetballer met een geweldig loopvermogen waardoor Trauner kan inschuiven en Pedersen de gaten kan dichtlopen met zijn snelheid. Aanvallend voetbal willen we toch spelen ?
Timber 45 mil. en Geertruida 20 mil. Lekker bij Feynoord blijven en de ploeg zoveel mogelijk bij elkaar houden, dat geldt ook Pedersen met zijn loopvermogen een zwaar onderschatte speler.
Als Timber voor 45 mil gaat dan is 20 mil te verwaarlozen !
Jammer dat Bullaude weinig kans heeft gekregen en die minuten die hij kreeg liet hij zijn fluwelen techniek goed zien. Verwacht veel van hem !
Manhoef halen kan op meerdere posities spelen , ongelofelijk talent. Vraag het maar aan Ajax en Feyenoord en scoort veelal in grote wedstrijden !
Mijn voorkeur zou uitgaan naar Manhoef kan op heel veel posities spelen. Kan het niveau makkelijk , geweldige speler
Wat te denken van Manhoef en lois Openda dan haal je doelpunten binnen !
Dit is een zeer goede jonge snelle speler die op meerdere plaatsen inzetbaar is. Scoorde ook in de arena 2 doelpunten ! Een voetballer met lef !
Bullaude is een geweldige speler voor de tien positie. Denk ook dat Wieffer en Zerrouki een ijzersterk duo vormt. Manhoeff een speler die op meerdere posities kan spelen. Mijn voorkeur zou uitgaan naar Pedersen op de rechtsback plaats en Geertruida op de rechtshalf positie. Geertruida kan op veel posities spelen maar als rechtsback trekt hij teveel naar het midden waardoor het rendement van Wieffer minder wordt. ( 1 x raken en het spel versnellen ) Bovendien kan Geertruida switchen met Pedersen als hij ...
Lois Openda en Million Manhoef ( op meerdere plaatsen inzetbaar )