Good-and-bad-times

47

Laatste reacties

Dat had ik gezien, maar het feit dat hij Tsjechisch international is zegt mij niets of hij ook daadwerkelijk ons verder brengt. En ik kijk geen Tsjechische competitie om goed te oordelen.
Ik ken deze speler niet. Iemand die de speler wel goed kent? En is dit basismateriaal?
Ben ik met je eens! Op televisie hadden ze het voornamelijk over Beelen, dat hij op te grote afstand dekt. Maar de fout begon aan de zijkant. Onze twee jongens lieten ze meters ruimte waardoor ze simpel de voorzet konden geven. Daar gaat het fout. Alles te maken met scherpte en 100% inzet.
Volledig mee eens. Gisteren pakt hij een geweldige 1-op-1 waardoor we uiteindelijk nog een punt hebben gepakt. Heeft zich vorig seizoen ook voldoende bewezen. Het zou, naar mijn inziens, wanbeleid zijn om geld te besteden aan een nieuwe keeper i.p.v. veldspeler. Ook gezien het feit dat Justin 'enkele weken' buitenspel staat.
Dan moet je nog de transfermarkt op voor een 3e spits.
Excuus, ik ben niet helemaal duidelijk. Ik bedoel met 'klaar staat' dat we al een vervanger aan boord hebben.
Ik vind het jammer dat we Geertruida laten vertrekken zonder dat een opvolger klaar staat. Trauner zal zondag nog niet starten. Ik vind Beelen een talent, maar nog niet voor de basis. Komende zondag gaat het om het echie, dan tellen de punten weer. Nogmaals, jammer!
@FTM is de vervanger van Geertruida wel aangedragen door de scouting? Of ook uit de koker van Slot en DtK?
Contractverlenging. Alleen onbekend of het gaat om Q of Bijlow.
We hebben Stengs vorige week gepresenteerd, daarnaast zal onze Kroaat ook binnenkort gepresenteerd worden. Zakharyan zal daarmee niet meer nodig zijn.
Ik ben het in deze wel met je eens hoor. Ik vind hem zonder bal erg traag, maar zijn handelingssnelheid aan de bal ook te traag. Voor de Eredivisie komt hij daar mee weg, geen probleem. Maar op Champions League niveau gaat dit wel een probleem worden.
Bij de dames is ****** minder populair. Sinds hij het transfernieuws brengt zitten veelal mannen iedere transfer window iedere vijf minuten het nieuws te checken 😂. Het zijn gezellige avonden zo op de bank. Ik merk dat veel mensen hier heel ongeduldig zijn. Heb nou vertrouwen in het proces. Vorig jaar is het allemaal ook goed gekomen. Wees blij dat DtK niet zomaar miljoenen stroeit, maar slim probeert te onderhandelen.
Voor allemaal geldt dat ze zeker niet in de basis staan, mocht het überhaupt (voor die tijd) rondkomen.
We willen graag dikgedrukte letters zien! We zijn zéér concreet voor drie fantastische spelers. Laat dat alsjeblieft leiden tot handtekeningen. Heerlijke concurrentie strijd voor een basisplek. Zijn we bij Feyenoord nauwelijks gewend.
Ik vond een doorverkoop percentage van 30% al vrij hoog. Maar nu blijkt dat het om 30% van de transferrechten gaat, heb ik mijn vraagtekens bij deze deal. Als je hem verkoopt voor 15 miljoen kom je op € 0,00 uit. Niet rekening houdende met salarissen, af te dragen premies e.d.
Kan iemand mij vertellen wie de directe concurrent van Benita wordt bij Excelsior?
Dank! Ik ben dat namelijk ook (nog) niet.
Ik ken de selectie van Excelsior niet erg goed. Weet iemand met welke speler Benita de concurrentiestrijd aan moet gaan?
Dat je een seizoen veel hebt gespeeld hoeft niet te betekenen dat een speler niet blessuregevoelig is. Volgens mij heeft hij vorig seizoen alsnog 5 wedstrijden gemist door (kleine) blessure en pijntjes.
Ik ben nog niet geheel overtuigd van zijn kwaliteiten, derhalve heb ik mijn twijfels bij deze transfer. Maar ik laat mij graag verrassen. Het grote voordeel van deze jongen is dat hij ook op de 10-positie kan spelen, gezien de blessuregevoeligheid van Stengs is dat erg fijn.
Bedankt voor de opluchting!
Afhankelijk van de contract voorwaarden zie ik het wel zitten in Wijnaldum. Van mij part van harte welkom!
Ik ben benieuwd of Feyenoord het zal aandurven met Dick Schreuder. Hij heeft op dit niveau nog weinig ervaring. Maar ik ben van mening dat hij wel past bij Feyenoord. Hij is dag en nacht bezig met het spelletje, helemaal gek van voetbal, speelt heel aanvallend voetbal en verwacht van zijn spelers volledige inzet en discipline. Denk alleen dat een club als Feyenoord nog te vroeg voor hem is.
Teleurstellend als Slot ons gaat verlaten. Maar ik mag hopen dat het deze week rond komt, zodat we ons kunnen focussen op een nieuwe coach en het nieuwe seizoen. We hebben zo veel kwaliteit in onze selectie, welke in de zomer nog sterker zal worden, dat er voldoende trainers rondlopen die ons kampioen kunnen maken. Slot is een fantastische trainer, maar laten we hem niet groter maken dan hij is. Alle vertrouwen in volgend seizoen, ook zonder Slot.