HooyFR

HooyFR

79

Laatste reacties

Willen en kunnen betalen zit een groot verschil
Alleen hebben wij geen Miljardair die soms wat geld wil toe schuiven
Michael Baidoo past perfect, veel druk zetten en snel aanvallers 1op1 kunnen zetten op de keeper met een steek bal.
Want met Ringo Meerveld wil jij de CL in?
Dennis geef zijn account is terug!!!?!!
Ik denk dat u zich daar redelijk in vergist en dat wij niet makkelijk en snel (zonder extern geld) meer dan 10 miljoen gaan uit geven aan spelers. Al dat geld van transfers en CL verdwijnen veel in andere zaken.
Klopt, maar ook als we verkopen is er weinig geld. De visie van de club zou nog moeten zijn als opleiden en verkopen met daarbij zo hoog mogelijk eindigen en niet de CL winnen.
Eens, ik denk dat deze clubs geen scouts in dienst hebben en leven van artikelen op Internet. Dat die gasten daar met twee vingers in de neus een speler ophalen als het hier staat.
Met het oog op dat de club zoekt naar dezelfde leeftijd of daar onder zijn dit volgens mij prima namen.
Rare reactie, er zijn genoeg mensen die het leuk vinden om te praten over spelers en transfers, daarbij over willen sparren met andere. Als u het niet staat lees het dan niet en klik aan wat u wel wilt lezen.
Die draait volgens mij niet zo'n heel best seizoen zowel in de competitie als Europees.
Ik denk dat Slotsager al wordt gevolgd door teveel "grote" clubs om hem als optie te zien. Maar zeker heel interessant.
Ik denk dat Van Sas, Thijs Jansen en Kroessen sowieso geen uitzicht hebben bij ons op speelminuten. Gewoon niet het niveau!
Al denk ik dat Justin blijft en Wellenreuther vertrekt hebben we zeker een goede keeper nodig. De vraag is welke keeper wil op de bank zitten als Justin eerste keeper blijft en hoe kan je vertrouwen op zijn blessure gevoeligheid, je hebt gewoon een top tweede keeper nodig die op de bank wil/kan zitten om zijn moment af te wachten.
Terwijl Bozenik het nu prima doet in Portugal zal het aan Feyenoord/Dick Advocaat hebben gelegen dat hij hier niet rendeerde?
Meestal is "volgen" op een lijst staan met namen die interessant zijn om te volgen op ontwikkeling van de speler en situaties rond om de speler. Dat zal niet meer zijn dan af en toe beelden bekijken/data bijhouden.
Afschaffen dat onzin eten.
Ik denk met Slot zijn visie dat hij meer opzoek is naar een 16 dan een 11! De 10 positie kan beter ingenomen worden door Stengs die als 10 en 14 kan spelen dus die positie kan je vullen ook met Timber die als 5 en 10 kan spelen.
Het is maar waar je druk om maakt maat
Gelukkig is dit ook een site opgezet door supporters en waarschijnlijk geen universitair afgestudeerden journalisten. Wees blij dat je iets krijgt.
Leuke speler maar qua type spel wat wij willen spelen past hij niet en het loopvermogen viel aardig tegen.
Leuk rubriek, ik ga de spelers zeker in de gaten houden!
Ik ben voor fakkels beetje sensatie is toch prima nog geen neef gezien die met een fakkel in zijn oog uit het stadion is gelopen. Dus het is veilig zat anders ga ja maar naar vak P daar is het altijd veilig
Jorrit held der helden