Koenvaneck

19

Laatste reacties

Niet gekocht. Mede door eerste wedstrijd die ik moet missen. Prijzen vind ik absurd. Dat je iets extra's pakt op een champions League wedstrijd snap ik, dat je vanwege coronasteun nog steeds hogere prijzen moet hanteren snap ik ook maar deze prijzen konden echt niet.
Speler voor de breedte waar je op kan doorselecteren. Als ie blijft prima maar gaat gaat weinig mee gedaan worden denk ik. Prima als ie vertrekt
Betekent deze transfer een streep door Ivanusec? Lijkt me toch niet dat ze meerdere spelers voor de 10 positie gaan halen?
Word t dan bij ons ook maar tijd voor een vissenkom? Netten worden toch telkens kapot getrokken (2 jaar terug psv thuis) of er word alsnog wel vuurwerk of andere rotzooi naar beneden gegooid (Marseille thuis)
Hebben bijna alle clubs ondertussen. Idd erg jammer.
Wat lijkt Peter houtman t toch zwaar te gaan krijgen met al die moeilijke namen die er aan gaan komen 😂😂😂
Hancko werd wel al langere tijd genoemd dat Feyenoord die zou volgen.
Zit er een koopoptie op?
Los van financiële verbeteringen: wat zou voor Slot nu t voordeel zijn om die stap te maken? Hij kan volgend jaar champions League spelen en zich op die manier toch veel beter in de kijker spelen bij andere clubs? Daarnaast kan ie bij Feyenoord alles naar zn hand zetten wat hij in het buitenland niet zomaar kan.
Hoe komen ze aan deze data? Levert Feyenoord dit aan?
Volgens de NS app gaat verkeer vanuit zwijndrecht/dordrecht en barendrecht etc wel gewoon
Gaan ze er nog iets over heen doen? Mooie ruimte om een van onze helden een goed plekje te geven zoals ze buiten bij de trappen ook gedaan hebben.
Hoop vooral dat ze een wat ander idee er op naslaan dan Adidas. Vond al die gekke kleuren etc maar niks. Ieder seizoen hadden we wel iets bizars, van biertrainingspakken tot koeienshirts etc. Wat ik van Rangers zag qua designs zag er wel prima uit.
Lurling zelf nooit zien spelen in het Feyenoord shirt (los van oude beelden) Hoor vooral vaak dingen over een belangrijke penalty die hij gemist zou hebben?
Is er een kans dat te kloese straks een soort dubbel functie gaat krijgen? Dit gezien hij deze zomer dus heeft laten zien dat hij blijkbaar beide functies goed kan invullen waardoor er een werknemer wegbezuinigd kan worden?
Is er al een bedrag bekend over hoeveel geld dit gaat? Neemt Feyenoord nog met een gouden handdruk genoeg en laten ze hem voor weinig/niks gaan of word er hard onderhandeld over het vertrek Toornstra?
Ben benieuwd wat de KNVB als "ernstige vergrijpen" ziet. Tis wachten op berichten dat voor lullige dingen als een beker die op het veld terecht komt bij het juichen iemand straks een levenslang stadionverbod gaat krijgen. Probeer vervolgens maar tegen zoiets in beroep te gaan. Schriftelijk mag je lekker in bezwaar gaan tegen een stel juristen en krijg je toch bericht terug dat ze het op de algemene voorwaarden gooien.
Mooi dat er eindelijk actie ondernomen word! Zit zelf op vak E en tegen Marseille voelde ik me voor het eerst in de kuip niet veilig na een stuk vuurwerk wat naar beneden werd gegooid